Desfundare canalizare Ilfov

Desfundare

Desfundare canalizare in Bucuresti

Scris de Ruady

Sfatul specialistului: Ai nevoie de serviciul de desfundare canalizare in Bucuresti? Iata de ce trebuie sa apelezi la un specialist!

De cele mai multe ori atunci cand ne confruntam cu situatia unei toalete infundate sau a unei canalizari, ne gandim ca putem rezolva si singuri problema, fara a mai apela la o firma pentru serviciul de desfundare canalizare in Bucuresti sau oriunde altundeva avem nevoie.

Din pacate, de foarte multe ori mai mult agravam problema, aceasta putand degenera si facand un adevarat dezastru in baie sau in intregul spatiu. Exista cel putin 2 situatii majore care pot sa se intample in timp ce desfundati canalizarea singuri: inundatie si revarsarea deseurilor si mizeriei in baie.

De ce avem nevoie de un specialist pentru serviciul de desfundare canalizare?

Daca esti din capitala si ai nevoie de urgenta de desfundarea canalizarii in Bucuresti, iata de ce este bine sa chemi un specialist

Indiferent cat de usoara va fi problema (daca dopul ce s-a format este vizibil) sau cat de complicata (canalizarea este infundata total) un specialist va sti ce sa faca, utilizand tehnici specifice, asa incat sa nu va treziti cu intreaga mizerie din canalizare in propria casa si nici sa nu fie nevoie de toate prosoapele din casa pentru a opri inundatia.

Care sunt principalele avantaje in cadrul apelarii la un specialist?

1. Materiale si produse specifice pentru astfel de situatii

Un instalator profesionist se va prezenta mereu la fata locului cu o gama de produse specializate pentru asa ceva. Desigur, poate ai citit pe internet ca bicarbonatul si otetul fac minuni, in combinatie, insa asta a functionat in cazul unei chiuvete unde s-au adunat mici resturi de mancare sau poate un dop de scame si de alte impuritati.

Crezi insa ca va functiona in cazul unei canalizari infundate de-a lungul catorva luni? Nicicum. Vei avea nevoie de un drain cleaner chimic, un produs specializat pentru desfundarea tevilor si canalizarilor.

Acest produs este unul chimic, foarte toxic, care dauneaza animalelor si persoanelor. Asadar, nici nu ar fi foarte productiv sa detii asa ceva in locuinta ta. Lasa specialistii sa se ocupe de astfel de situatii.

De asemenea, ce trebuie sa stii tu este faptul ca exista diverse tipuri de drain cleanere. Unele nu sunt facute pentru toaleta, ci pentru echipamente de metal sau anumit material, iar folosirea unui produs nepotrivit va face mai mult rau, putand produce daune sistemului de instalatii sanitare. Cu siguranta nu vei sti ce produs sa folosesti, asa incat sa tratezi problema specifica a toaletei, a canalizarii sau a altor parti din instalatie, asa ca mai bine apelezi la un specialist.

Trusa de scule potrivita - orice om iti va spune ca e mai ieftin sa apelezi la un specialist, odata la o anumita perioada de timp, atunci cand ai nevoie de serviciul de desfundare canalizare decat sa iti cumperi tu singur toate instrumentele necesare.

E normal sa avem cu totii un calsic desfundator de WC in casa, insa chiar crezi ca in cazul unui dop situat in canalizare sau in coturile tevilor te va ajuta acel instrument? Pentru astfel de situatii vei avea nevoie de un instrument specific, denumit "plumbing snake" sau un desfundator flexibil, filetant, pe care sa il poti ghida de-a lungul tevilor, iar cu ajutorul periei speciale din varf sa poti desfunda teava.

Ai nevoie de un serviciu de desfundare canalizare in Bucuresti?

Apeleaza la o firma de instalatii profesionista pentru a-ti oferi un serviciu de desfundare canalizare in Bucuresti sau oriunde in imprejurimi. Astfel, vei evita situatiile neplacute, iar daca se intampla totusi sa ai parte de ghinion sau situatia sa degenereze, o firma profesionista de instalatii va fi mereu asigurata.

Asigurarea de raspundere civila te va proteja astfel de daune si vei fi despagubit pentru fiecare situatie neplacuta ce s-a intamplat in cadrul activitatii instalatorului.

Insa daca ai incercat singur sa rezolvi problema si te-ai izbit de o astfel de situatie, repararea instalatiei si in cel mai rau caz renovarea baii iti apartin. Vei fi bun de plata. Asadar, lasa deoparte improvizatiile citite pe net, apeleaza la un instalator profesionist si rezolva problema intr-un mod placut, rapid, sigur si eficient!

Desfundare canalizare Ilfov

Scris de Ruady

Desfundare canalizare Ilfov - 5 avantaje ale unei firme de instalatii profesioniste

Esti din Ilfov sau imprejurimi si ti s-a infundat canalizarea? Fie ca e vorba de locuinta sau chiar biroul tau, serviciile de desfundare canalizare in Ilfov realizate de o firma profesionala de instalatori autorizati pot fi exact solutia de care ai nevoie. Este adevarat, primul tau gand va fi sa rezolvi singur problema, mai ales ca este vorba despre o urgenta.

Insa astazi iti prezentam 5 mari avantaje ale unei firme profesioniste de instalatori. Iti relatam, conform parerilor specialistilor, de ce nu este bine sa te ocupi tu singur de astfel de situatii si e mai productiv sa lasi specialistii sa le rezolve.

Desfundare canalizare Ilfov - 5 avantaje principale atunci cand apelezi la firma de instalatii autorizata

1. Orice actiune de desfundare canalizare poate sa produca evenimente neplacute

Printre cele mai des intalnite situatii se enumara inundatiile si revarsarea toaletei in baie. Cu niciuna dintre aceste 2 situatii nu credem ca vrei sa te intalnesti. In cazul unei inundatii poate fi nevoie sa redecorezi nu doar baia, ci intreg spatiul, daca inundatia nu este oprita la timp. Iar in cazul revarsarii toaletei in baie, nu vrei sa stii cam ce perioada de timp nu te vei mai putea apropia de acea baie sau de camerele din jur.

Un instalator profesionist isi poate face meseria pentru care a fost instruit si iti poate desfunda canalizarea fara ca astfel de evenimente sa se intample. De ce? Iata raspunsul in urmatorul avantaj.

2. Materiale profesionale, folosite de specialisti in domeniu, gandite special pentru situatii de desfundare canalizare

Orice instalator va avea asupra sa materiale potrivite si produse de ingrijire a instalatiilor care sa il ajute sa-si faca treaba si sa evite astfel de evenimente neplacute. De la produsele chimice ce desfunda tevi, pana la produsele "waste removal" cu enzime si elemente componente speciale pentru indepartarea deseurilor organice, toate acestea sunt o investitie pe care nu e tocmai profitabil sa o faci tu, ca simplu cetatean.

De aceea exista firme specializate pentru astfel de situatii. Daca ai nevoie de serviciul de desfundare canalizare in Ilfov sau in imprejurimi, te putem noi ajuta.

3. Scule profesionale si oameni care stiu sa le manuiasca

Orice instalator autorizat stie sa utilizeze aparatura in dotare pentru a rezolva astfel de situatii. Pentru canalizari se pot folosi pompe speciale cu jet de apa care desfunda tevile sau chiar instrumente flexibile de ghidaj pe tevi, care au perii speciale in dotare si pot curata tevile.

De asemenea, ventuzele clasice din cauciuc pot fi inlocuite cu alte tipuri de scule profesionale. Pentru a le avea pe toate acestea in casa sau la birou, ai nevoie din nou de un buget. Nu credem ca e tocmai profitabil pentru tine sa iti cumperi scule de instalator, pe care le vei folosi cel mult de 2 - 3 ori pe an poate, in loc sa apelezi pentru acele situatii izolate la un specialist care are in dotare toate aceste aparaturi si instrumente specifice.

4. Asigurare si garantii pentru lucrari

Pentru orice serviciu de desfundare canalizare in Ilfov sau oriunde in alta parte, o firma de instalatori profesionista va oferi garantie pe lucrare si pe produsele utilizate. In plus, in cazul unor daune sau a unor evenimente neplacute, care ai vazut ca se pot intampla oricui, firma are o asigurare de raspundere civila. Asta te va face sa fii protejat in totalitate, fiind despagubit in cazul unor incidente neplacute.

5. Factura la orice interventie plus preturi accesibile la serviciul de desfundare canalizare in Ilfov si imprejurimi

Ai nevoie de serviciul de desfundare canalizare in Ilfov? Apeleaza la noi. Iti oferim factura pentru orice lucrare efectuata, asa incat, mai ales daca este cazul unei firme, sa poti deconta cheltuielile. In plus, preturile pentru astfel de servicii sunt mai accesibile decat crezi. Cere o oferta si vei vedea.

Termeni si conditii

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentate aici.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A WEBSITE-ULUI

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre acest website se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

ACURATETEA, INTEGRALITATEA SI ACTUALITATEA INFORMATIEI

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu ne asumam responsabilitatea daca informatiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastra risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiilor de pe acest website.

GARANTII

Acest website va este oferit „asa cum este” si „asa cum este pus la dispozitie” si, ca urmare, Ruady Service SRL nu ofera nici un fel de garantie, nici explicita, nici implicita, statutorie sau de alt fel inclusiv garantii sau orice afirmatii cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fara a afecta terte parti, precum si ca accesul la acest website va fi neintrerupt sau fara erori sau fara virusi, nici cu privire la faptul ca accesul la acest website va fi securizat, si ca orice sfat sau opinie obtinuta de la S.C. Ruady Service S.R.L. prin intermediul acestui website vor fi corecte, de incredere. Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau inceta, fara notificareprealabila, in orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

RESPONSABILITATE LEGALA

S.C. Ruady Service SRL si /sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website in numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, in masura permisa de legislatia aplicabila, ca urmare a actiunilor pe care le intreprindem sau nu in urma oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra. S.C. Ruady Service SRL si/sau orice alte parti implicate in crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificari, actualizari sau a altor comunicate in legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil. Mai mult, S.C. Ruady Service SRL nu va avea nici o responsabilitate legala sau de alta natura pentru nici o pierdere suferita din cauza virusurilor ce va pot afecta computerul sau orice alta proprietate pentru ca ati folosit, accesat sau descarcat vreun material de pe acest website. Daca decideti sa descarcati vreun material de pe acest website, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. In limita maxima prevazuta de legislatia aplicabila, renuntati in mod expres la orice pretentie fata de S.C. Ruady Service SRL sau fata de reprezentantii sai, directorii, angajatii, furnizorii sau programatorii sai, pretentii ce ar putea rezulta in urma folosirii sau accesarii de catre dumneavoastra a acestui website.

ACTIVITATI INTERZISE

Este interzisa intreprinderea oricarui act pe care S.C. Ruady Service SRL, la libera sa alegere, il poate considera inadecvat si/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de catre orice lege aplicabila acestui website, incluzand dar fara a se limita la: – Orice act ce ar constitui o incalcare atat a confidentialitatii (incluzand incarcarea de informatii private fara a avea acordul persoanei in cauza) cat si a oricarui alt drept legal al persoanei; – Folosirea acestui website pentru a defaima sau calomnia S.C. Ruady Service SRL, angajatii sai sau alti indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputatie a S.C. Ruady Service SRL; – Incarcarea de fisiere ce contin virusuri care ar putea crea daune proprietatilor S.C. Ruady Service SRL sau proprietatilor altor persoane; – Afisarea pe sau transmiterea catre acest website a oricarui material neautorizat incluzand, dar fara a se limita la, materiale care in opinia noastra ar putea cauza neplaceri sau ar putea fi defaimatoare, rasiste, obscene, amenintatoare, pornografice sau ilicite, fiind in detrimentul sau incalcand sistemele sau retelele de securitate ale S.C. Ruady Service SRL sau ale tertilor.

JURISDICTIE SI LEGE APLICABILA

Serviciile S.C. Ruady Service SRL, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. S.C. Ruady Service SRL nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Dumneavoastra si S.C. Ruady Service SRL sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

Schimbarea sau inlocuirea tevilor de canalizare

Scris de Ruady

Cand se impune schimbarea sau inlocuirea tevilor de canalizare intr-o locuinta Ai o locuinta mai veche, unde e nevoie sa refaci intrega instalatie sanitara, de la schimbare si inlocuire conducte sau tevi, pana la amenajare interioara completa? Buna functionare a instalatiei sanitare din propria locuinta, si nu numai, este o necesitate. Nu trebuie decat sa ceri ajutorul unui specialist instalator sanitar. Schimbarea sau inlocuirea instalatiei instalatiei sanitare, a tevilor de canalizare, cu ajutorul unui instalator autorizat care practica preturi bune, este primul lucru pe care trebuie sa il faci, in acest sens. Impreuna cu un specialist vei decide ce trebuie facut, ce materiale trebuie achizitionate si in ce fel acesta va interveni pentru o astfel de lucrare. Trebuie sa tii cont ca schimbarea sau inlocuirea tevilor de canalizare sau a intregii instalatii este o treaba complexa. De aceea, este recomandat sa nu te lasi pe mana unui meserias neprofesionist. Un instalator profesionist poate interveni la remedierea oricaror probleme aparute la instalatia sanitara, la montarea coloanelor de apa calda sau rece, tevilor de canalizare, robineti, lavoare, wc-uri, cazi, bide-uri, sifoane de pardoseala, boilere schimbarea si inlocuirea acestora. Indiferent de nevoia pe care o ai, urgenta sau nu, un instalator sanitar autorizat va avea grija ca lucrarea sa fie executata cu maximum de profesionalism. In cazul in care trebuie sa schimbi sau sa inlocuiesti tevile de canalizare si intreaga instalatie din baie, trebuie sa tii cont, in special de: - Materialul noilor tevi de canalizare ce urmeaza sa fie inlocuite - Diametrul tevilor, pentru o scurgere eficienta - Cat este de rezistent in timp, materialul din care sunt realizate - Cum trebuie montate tevile - Costurile materialelor, cu manopera si alte cheltuieli Cand trebuie inlocuite sau schimbate tevile de canalizare Tevile vechi si ruginite sunt principala cauza in aparitia problemelor la instalatia sanitara. In cazul in care sunt depasite de timp, problemele pot fi si mai grave. Fie ca este vorba de instalatia de apa calda sau rece, de instalatia de termoficare sau cea de scurgere din baie sau bucatarie, semnalele pe care le transmite o instalatie cu tevi vechi de canalizare sunt urmatoarele: - Apa ruginita, maronie sau galbuie la robinet - Gust si miros ciudat al apei - Tevi si conducte care curg - Presiunea scazuta a apei - Schimbarea rapida a temperaturii apei - Pete de rugina pe rufele spalate - Robineti ruginiti sau blocati - Infundarea periodica a coloanei de scurgere Materialul potrivit al tevilor de canalizare, la schimbarea sau inlocuirea lor Instalatia de canalizare menajera trebuie sa evacueze toate apele uzate de la toate obiectele sanitare dintr-o locuinta in conditii normale de siguranta. Instalatia si tevile de canalizare se vor monta in asa fel incat sa fie protejate impotriva depunerilor de impuritati pe conducte, sa detina piese de curatire adecvate si sa fie permisa curatirea facila a instalatiei. Tevile de canalizare trebuie sa fie realizate dintr-un material cu suprafata neteda, rezistente la impuritati, abraziune si actiuni chimice ale apelor uzate. Conductele si tevile mai putin rezistente in timp trebuie sa fie cat mai protejate impotriva loviturilor, sa fie usor accesibile si usor de inlocuit. Materialele potrivite pentru tevile de canalizare poti fi: - Metalice sau din diverse aliaje, precum: fonta, scurgere, otel, cupru, alama ori plumb. - Plastice, precum: polipropilena, PVC sau PE Tipurile de imbinari se fac astfel: filetat, prin cositorire, prin compresiune, cu mufe, garnituri sau sudate. Montajul conductelor sau tevilor de canalizare se poate face, atat aparent pe pereti, ingropate in pamant, cat si mascat in ghene. Pentru scurgerile de interior sunt recomandate tevile din PPR cu garnituri gri, iar pentru exterior cele de culoare portocaliu. Pentru cada sau lavoar se pot utiliza tevi de canalizare cu diametrul de 40 sau 50 de milimetri. Pe langa schimbarea si inlocuirea tevilor si a coloanei de canalizare, un instalator sanitar te poate ajuta si cu urmatoarele operatiuni: - Inlocuirea intregii instalatii sanitare: conducte, coloane de apa calda sau rece, robineti trecere, tubulatura uzata si tot ceea ce tine de montaj obiecte sanitare si corpurile de mobilier din baie; - Repara instalatiile sanitare, termice, inlocuieste tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau cupru; - Monteaza robineti si apometre; - Repara, monteaza si inlocuieste baterii pentru dus sau chiuvete; - Repara si inlocuieste obiecte sanitare, precum: chiuvete, lavoare, Wc-uri, rezervoare Wc, bide-uri, cazi de baie ori cabine de dus; - Monteaza masina de splat rufe sau vase; - Desfunda canalizari, sifoanele din pardoseala; - Face reparatii la instalatiile din subsolul blocurilor si reparatii sau reabilitari la reteaua de apa din subsolurile blocurilor.

Instalatii Canalizare

Scris de Ruady

Cum functioneaza instalatiile interioare de evacuare a apelor uzate menajere

Instalatiile de canalizare a apelor menajere se compun din obiectele sanitare de interior, armaturi, reteaua de conducte realizata din tevi de PVC in forma de U, tuburi din fonta de scurgere ori tevi din plumb de scurgere, cu rol de a colecta apele uzate de la obiectele sanitare. Acestea, la randul lor sunt evacuate in retelele exterioare de canalizare, prin intermediul caminelor de racord din exteriorul cladirilor.

Pentru utilizarea apei in conditii normale si igienice sunt utilizate obiecte sanitare, precum: lavoare, cazi, cabine de dus, bideuri, Wc, chiuvete ori sifoane de pardoseala.

Rolul instalatiei de canalizare a apelor uzate menajere

Instalatia de canalizare este reprezentata de un sistem de conducte, de pe o proprietate publica sau privata, ce transporta apele uzate menajere, apele pluviale sau oricare alt fluid care trebuie deversat. Canalizarea menajera este necesara pentru transportul apelor uzate care contin deseuri ce trebuie evacuate dintr-o gospodarie.

Sistemele de canalizare se impart in:

- Unitare, cu o singura conducta. Apele uzate menajere si cele pluviale se amesteca si se varsa in canalizarea stradala.

- Separate, cu mai multe conducte separate pentru apele uzate menajere ori pluviale.

In situatia in care nu exista la reteaua exterioara colector public de canalizare, trebuie luate masuri de tratare corespunzatoare a apelor uzate proprii.

Elemente componente ale instalatiei interioare de canalizare

Elementele componente ale instalatiei interioare de canalizare menajera se repartizeaza in functie de pozitia lor ori de rolul pe care acestea il au, astfel:

● Conducta de legatura dintre obiectul sanitar si coloana.

● Conducta de canalizare sau conducta verticala.

● Conducta de ventilare care face aerisirea instalatiei: separata, comuna, suplimentara sau dublata.

● Conducta colectoare orizontala din interiorul unei cladiri.

● Accesorii, precum: piese de curatare, de golire, sifoane, separatoare care pot asigura functionarea normala a sistemului.

Instalatia interioara de canalizare se proiecteaza pentru a asigura o circulatie adecvata a aerului in toate conductele, in conditii proprii de utilizare.

Instalatia de canalizare menajera cu conducte de legatura neventilate se realizeaza prin:

- cada

- lavoar

- Wc

- sifon de pardoseala

- coloana de scurgere

- conducte de ventilare sau de scurgere

Instalatia de canalizare menajera cu conducte de legatura ventilate se realizeaza prin:

- cada

- lavoar

- dispozitiv pentru ventilare

- conducte de ventilare si legatura

- conducta de ventilare secundara si suplimentara

Materialul din care sunt realizate conductele de canalizare

Instalatia de canalizare menajera va evacua toate apele uzate de la toate obiectele sanitare din cladire in conditii normale de siguranta. Instalatia se va proiecta in asa fel incat sa fie protejat impotriva depunerilor de impuritati pe conducte, sa detina piese de curatire adecvate si sa fie permisa curatirea facila a instalatiei.

Conducta de canalizare este realizata dintr-un material cu suprafata neteda, rezistenta la impuritati, abraziune si actiuni chimice ale apelor uzate.

Conductele mai putin rezistente in timp trebuie sa fie cat mai protejate impotriva loviturilor, sa fie usor accesibile si usor de inlocuit.

Materialele potrivite pentru instalatiile de canalizare poti fi:

● Metalice sau din diverse aliaje, precum: fonta, scurgere, otel, cupru, alama ori plumb.

● Nemetalice din: beton, gresie ceramica sau sticla

● Plastice, precum: polipropilena, PVC sau PE

Tipurile de imbinari se fac: filetat, prin cositorire, prin compresiune, cu mufe, garnituri sau sudate.

Montajul conductelor de canalizare se poate face, atat aparent pe pereti, cat si mascat in ghene.

In canalizare se pot deversa doar substante in conformitate cu normele in vigoare.

Cum functioneaza instalatiile interioare de canalizare La realizarea instalatiei de canalizare a apelor uzate menajere se va tine cont in special de urmatoarele aspecte:

● Timpul, numarul si modul de amplasare intr-o cladire a obiectelor sanitare. Se va urmari astfel, obtinerea unor solutii economice si indeplinirea conditiilor de prefabricare a instalatiei.

● Caracterul curgerii apelor uzate in conductele retelei de canalizare, cu scopul de a se asigura o functionare sigura si igienica, dar si exploatarea facila a intregii instalatii.

Dupa utilizare apele uzate menajere sunt evacuate din obiectele sanitare prin sifoanele aferente, in conductele orizontale de legatura la coloanele verticale, iar apoi, prin conductele orizontale la canalizarea exterioara.

Conducta orizontala cu rol de colectare se va monta cu o panta speciala de scurgere.

Ventilarea sau aerisirea retelei interioare de canalizare a apelor uzate menajere este utila la evacuarea din coloana in aer a gazelor toxice degajate din apa uzata.

Conductele de verificare a retelei interioare de canalizare se impart in:

- Conducte de ventilare principala, cu un numar mic de obiecte sanitare racordate la coloana.

- Conducte de ventilare secundara, ce colecteaza apele uzate de la patru sau cinci obiecte sanitare.

- Conducte de ventilare suplimentara.

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Desfundare tevi__Servicii desfundare tevi si conducte.__

Desfundare tevi / conducte

Desfundare tevi sau conducte cu echipamente speciale

Te confrunti din ce in ce mai des cu tevi sau conducte infundate ori incarcate cu reziduuri iar scurgerea apei este din ce in ce mai greoaie si se infunda din ce in ce mai des? O firma specializata in reparatii instalatii sanitare te poate ajuta cu desfundarea conductelor de canalizare sau a tevilor si cu tot ceea ce presupune reparatii sau montaj instalatii sanitare, intr-un timp cat mai scurt, actionand si in caz de urgente majore.

Echipe specializate de instalatori sanitari asigura prompt si sigur servicii de desfundare tevi sau conducte cu orice tip de echipamente sanitare, atat de scurgere cat si de legatura. De asemenea, firme specializate asigura desfundarea si curatarea completa a tevilor de polipropilena, de cupru, din metal sau pexal, indiferent de natura depunerilor care s-au format pe aceste tevi.

Pentru operatiunea de desfundare a tevilor sau a conductelor specialistii apeleaza la ajutorul unui sarpe special, daca situatia nu este prea complicata, altfel se apeleaza la echipamente mai performante pentru a putea patrunde mai usor prin blocajul format pe tevi si a degaja depunerile si mizeria depusa pe tevi sau conducte.

In cazul interventiei de desfundare conducte sau tevi se pot folosi mai multe echipamente speciale, astfel:

- Se intervine pentru desfundarea oricarui tip de echipamente sanitare, atat de scurgere cat si de legatura, cu ajutorul unui sarpe special creat pentru astfel de lucrari. Pentru acest lucru, daca este nevoie sau situatia o impune, se va folosi si o camera video care inspecteaza locul unde s-au realizat depunerile sau unde s-a produs blocajul pe conducta.

- Dupa curatarea tevilor se va introduce un jet de apa curata, cu ajutorul unei lance speciale, pentru curatarea tuturor impuritatilor. Cu o presiune de curatare extrem de mare, se garanteaza rezultatele si desfundarea tevilor sau a coloanei infundate.

- Printre alte echipamente folosite in afara de robotii, special creati pentru desfundarea coloanei de canalizare, se poate interveni si cu echipamente speciale pentru curatarea si spalarea coloanelor menajere si pluviale ori curatarea si spalarea conductelor.Robotul de curatat cu presiune cu apa, folosit mai ales pentru desfundarea coloanei de canalizare, este un dispozitiv special, care spala cu o presiune, de 180 de bari, fara a deteriora sau a strica materialul din care este facut obiectul curatat. Acest robot, special conceput pentru desfundarea de canalizari poate fi folosit la spalarea sau desfundarea coloanelor, dar si a rezervoarelor ori curatarea jgheaburilor.

Astfel, o echipa de instalatori cu experienta in prestarea de servicii de desfundare coloane, tevi ofera urmatoarele servicii profesionale la standarde inalte:

-desfundare coloane toalete, chiuvete si sifoane de pardoseala

-desfundari coloane bucatarii, desfundare scurgere cada

-desfundari profesionale de conducte si coloane de scurgere si tevi cu echipamente profesionale

-se ocupa de desfundarea canalizarilor, a canalelor cu presiune, a caminelor si vidanjarea foselor septice, in regim de urgenta sau in cadrul unor contracte de intretinere.

Pentru aceste operatiuni, un personal bine instruit foloseste doar aparate profesionale in desfundari si de ultima generatie. Orice echipa de instalatori cu experienta in desfundarea tevilor si conductelor, instruit sa manevreze astfel de echipamente, garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor, calitatea si termenele de executie a lucrarilor si ofera in plus garantia lucrarii.

Daca se doreste evitarea infundarii prea dese a coloanelor sau tevilor, de bloc, case sau cladiri industriale se poate opta pentru servicii de intretinere periodica, in baza unui contract semnat cu o firma care se ocupa de intretinerea coloanelor si a retelei de canalizare, prin desfundarea, curatarea si spalarea lor periodica, oferind preturi rezonabile. In plus, pentru astfel de servicii se ofera si reduceri substantiale, dar si conditii de plata avantajoase.

Tevile sau conductele de scurgere se blocheaza cel mai frecvent din cauza depunerilor de grasime, sapun, deseuri alimentare, par sau diverse obiecte care nu se pot dizolva in apa. Exista solutii chimice solubile in apa care dizolva murdaria si curata scurgerea, insa acestea sunt eficiente doar in intretinerea conductelor. Atunci cand scurgerea este deja blocata, folosirea substantelor chimice nu este recomandata şi poate deveni un pericol. In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari tevi profesionist.

Realizam lucrari de desfundare a tevilor si conductelor din componenta instalatiilor sanitare fie ca este vorba de blocuri, case, vile, hale sau zone industriale.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare tevi si conducte utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu de lucru curat si sanatos. Desfundarea tevilor si conductelor se efectueaza fie folosind un sarpe pentru desfundare - spirala din otel antrenata de un aparat special, fie cu ajutorul unui dispozitiv cu apa care are o presiunea de curatare ce poate aunge la 180 bari.

Alege profesionistii in desfundari: e bine sa stii ca dispozitivele utilizate trebuie sa aibe lungimea si diametrul potrivit, in caz contrar exista riscul dislocarii instalatiei si aparitia unor probleme ulterioare cum ar fi inundatiile.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare tevi sau conducte:

  • desfundare tevi de scurgere din baie sau bucatarie
  • desfundare sifoane de scurgere sau racorduri de evacuare
  • desfundare sifoane de pardoseala
  • desfundare sisteme de sifonare montate pe coloana de scurgere

Asiguram interventii pentru desfundare tevi sau conducte atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Desfundare WC__Servicii desfundare WC.__

Desfundare WC

Toata lumea stie sau isi aduce aminte de WC-ul din curte. Ca orice alt lucru avea si un spect pozitiv - nu se infunda. Astazi, WC-ul de apartament, devenit si el clasic, ne ofera din cand in cand “placerea” de a se infunda. Binenteles stim cu totii de solutiile gasite in magazinele de specialitate, dar nimic nu ajuta cu adevarat. Nu are rost sa turnati solutii de desfundat. Nu vor avea nici un efect chiar daca se pot lauda ca desfunda imediat WC-ul. Cantitatea de granule sau gel este mult prea mica fata de cantitatea de mizerie din WC. Diametrul tevii de scurgere de la WC este de tei-patru ori mai mare decat diametrul tevii de scurgere de la chiuveta din bucatarie.

In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari WC profesionist.

Realizam lucrari de desfundare a WC fie ca este vorba de blocuri, case, vile.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare WC-uri utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea WC se efectueaza utilizand scule profesionale.

Alege profesionistii in desfundari WC

Executam urmatoarele lucrari de desfundare WC:

  • desfundare WC
  • schimbare racord vas WC

Asiguram interventii pentru desfundare WC atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Desfundam WC-uri infundate cu hartie, odorizante sau orice altceva. Cheama acum un instalator pentru desfundat WC-ul.

Desfundare chiuvete__Servicii desfundare chiuvete.__

Desfundare chiuvete

Cele mai bune solutii pentru desfundarea chiuvetei

Chiuveta de la baie si cea de la bucatarie sunt primele care se infunda si cu mult mai des decat cada sau dusul. Oricat am incerca sa evitam infundarea lor, chiar si in conditiile in care folosim sitele de colectare a gunoiului, acestea, intr-o buna zi, tot ne vor face aceasta surpriza, deloc placuta.

Pentru desfundarea chiuvetei, atat cea de la bucatarie cat si cea de la baie, sunt mai multe solutii la care putem apela. Desigur, ele sunt sau nu sunt eficiente in functie de gravitatea problemei si e posibil ca uneori sa nu functioneze.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul pompei

Oricare dintre noi are in casa o pompa si aceasta va fi prima la care vom apela in situatia in care observam ca apa stationeaza in lavoar. Daca motivul infundarii nu este unul prea grav, pompa va fi salvatorul nostru dupa numai cateva miscari! Altfel, va trebui sa incercam metode mai invazive.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul apei clocotite

Aceasta metoda poate da rezultate in special in desfundarea chiuvetei de la bucatarie unde, de obicei, motivele blocajelor sunt datorate grasimilor acumulate.

Dar, daca sifonul si racordajele catre scurgere, sunt din PVC, metoda poate fi un pic periculoasa si nu vom apela la ea prea des, pentru ca riscam sa deterioram componentele din PVC, care nu sunt conceput sa reziste la temperaturi prea mari. Deci, nu exagerati cu temperatura apei si nici nu folositi prea des aceasta metoda!

Desfundarea chiuvetei cu bicarbonat si otet

Bicarbonatul de sodiu, printre multe alte utilizati in gospodarie, poate fi util si la desfundarea chiuvetelor. In combinatie cu otetul, el declanseaza o mica reactie chimica, deloc periculoasa, dar usor coroziva, care poate ajuta la desfundarea chiuvetei noastre. Recomandat este sa clatim apoi din abundenta cu apa calda.

Folosirea bicarbonatului poate avea ca efect si igienizarea chiuvetei si a sifonului acesteia.

Desfundarea chiuvetei cu solutiile speciale din comert

Nu se stie care este cea mai buna, parerile fiind impartite in legatura cu acest subiect. De aceea, tot ce va putem recomanda, este sa incercati mai multe variante pana o gasiti pe cea mai eficienta. La fel de bine este posibil sa nu dea rezultate nici una dintre ele, motivul infundarii fiind unul care nu este dizolvat de nici una din aceste solutii. Deci, reusita desfundarii chiuvetei dumneavoastra cu solutiile speciale este conditionata de natura materialului care obtureaza scurgerea. Daca este doar grasime, solutiile vor fi eficiente. Altfel, va trebui sa apelati la alte metode, mecanice, pe care le vom discuta in continuare.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul unei sarme

Daca nu ati reusit sa desfundati chiuveta nici cu pompa, nici cu bicarbonatul de sodiu combinat cu otet si cu nici o alta solutie, pasul urmator este sa procurati o sarma de otel, curbata ca un carlig la un capat, pe care sa o introduceti in sifonul chiuvetei. Daca aveti noroc, veti scoate ghemul obturator si veti reusi desfundarea chiuvetei. Daca nu aveti noroc, insa, sa stiti ca exista si posibilitatea sa impingeti si mai adanc acest ghem si sa complicati lucrurile. Oricum ar fi, merita incercat, pentru ca mai sunt si alte solutii.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul unui sarpe Sarpele este o sarma mai lunga din otel. Daca nu va pricepeti, sa stiti ca la utilizarea lui exista riscul sa spargeti tevile. De obicei instalatorii au in dotare aceasta unealta, asa ca, daca ati ajuns la concluzia ca sarpele este ultima solutie pentru problema dumneavoastra, va trebui sa chemati un instalator care sa va desfunde chiuveta. Instalatorul stie exact cum sa demonteze sifonul chiuvetei si cum sa foloseasca sarpele cat mai eficient pentru rezolvarea, in sfarsit, a acestei probleme.

Exista o multime de metode pentru desfundarea chiuvetei dumneavoastra. Fie ca e vorba de solutia clasica si veche a sodei caustice sau de noile solutii de desfundare chiuvete, fie ca e vorba de solutiile miraculoase prezentate in videoclipurile de youtube toate au ceva in comun: desfunda doar partial.

Dupa cateva zile insa trebuie sa o luati de la capat si sa pierdeti timp pretios pentru ca produsele respective nu isi fac treaba pana la capat.

Cel mai bine este sa apelati un specialist in desfundari chiuvete. Echipa noastra de profesionisti va ajuta sa scapati usor si sigur de chiuvetele infundate. Astfel economisiti timp si bani.

In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari chiuvete profesionist.

Realizam lucrari de desfundare chiuvete fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare chiuvete utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea chiuvetei se efectueaza utilizand scule profesionale.

Alege profesionistii in desfundari chiuvete

Executam urmatoarele lucrari de desfundare chiuvete:

  • desfundare chiuvete bucatarie
  • desfundare chiuvete baie

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.