Sfaturi utile Desfundari canalizare tevi

Desfundare Canalizare Profesionista

Cand aveti nevoie de servicii de desfundarea canalizarii?

Cand intreaga instalatie de canalizare functioneaza corespunzator, nici nu realizam existenta acesteia. Insa, daca ceva nu corespunde cerintelor de functionare adecvata, imediat ne dam seama de importanta ei.

Pentru a asigura functionarea retelei de evacuare a apei si a deseurilor reziduale, este indicat sa apelam la o firma specializata in servicii de desfundare canalizare, tevi, conducte sau coloane.

Read more...

Schimbarea sau inlocuirea tevilor de canalizare

Cand se impune schimbarea sau inlocuirea tevilor de canalizare intr-o locuinta

Ai o locuinta mai veche, unde e nevoie sa refaci intrega instalatie sanitara, de la schimbare si inlocuire conducte sau tevi, pana la amenajare interioara completa? Buna functionare a instalatiei sanitare din propria locuinta, si nu numai, este o necesitate. Nu trebuie decat sa ceri ajutorul unui specialist instalator sanitar.

Read more...

Servicii de calitate pentru desfundari canalizari

Desfundarea canalizarilor si a tevilor - o treaba de profesionisti

Canalizari sau tevi care se infunda frecvent? Daca te confrunti cu astfel de probleme, din ce in ce mai des, indiferent ca ti se infunda tevile de la bucatarie ori canalizarea la nivel industrial, trebuie sa apelezi de urgenta la ajutorul unui specialist.

Read more...

Servicii urgente de desfundarea a tevilor si a coloanelor

La cine apelezi pentru desfundari in regim de urgenta?

Scurgerile de apa sunt din ce in ce mai dese si il inunzi pe vecinul de dedesubt sau coloana de scurgere se infunda din ce in ce mai des? Solicita rapid ajutorul unui instalator specializat, care se ocupa cu desfundari in regim de urgenta.

Read more...

Servicii de asistenta tehnica instalatii de canalizare

Servicii complete de asistenta tehnica instalatii de canalizare

Sunteti in cautarea unui instalator sanitar pentru consultanta, executie, service sau intretinere la toata gama de instalatii sanitare?

Coloanele de canalizare infundate, intretinerea acestora ori spalarea conductelor cu pompe speciale este posibila doar cu ajutorul unor specialisti care ofera asistenta tehnica la instalatii de canalizare.

Read more...

Preturile pentru desfundare canalizare

Preturile pentru desfundare canalizare -considerente pentru stabilirea costului

Infundarea tevilor sau a canalizarii in gospodarie sau la nivel industrial este o problema cu care ne confruntam mai rar, insa care presupune, de obicei interventie de urgenta, facuta de un specialist. Impuritatile depuse de-a lungul timpului vor conduce in timp la infundarea tevilor si a canalizarii, care vor fi mai greu de indepartat ulterior, iar in astfel de situatii e nevoie de interventie specializata, cu aparatura si tehnica moderna, dar si preturi pe masura interventiei.

Read more...

Intretinerea coloanei de canalizare

Preintampina infundarea conductelor prin intretinerea coloanei de canalizare

Ai nevoie de un specialist care sa se ocupe de intretinere coloanelor de canalizare pentru ca vrei sa preintampini problemele din trecut sau pur si simplu vrei sa faci o spalare a conductelor de canalizare?

Read more...

Desfundare tevi sau canalizari cu jet de presiune

Indiferent ca locuiesti la curte sau la bloc, te-ai confruntat, sau poate nu inca, cu infundarea tevilor de scurgere sau a canalizarii, in special de la bucatarie unde se depun treptat grasimi, saruri minerale si calcar. In situatii mai grave se impune desfundarea canalizarii cu jet de presiune, cu echipamente moderne si personal calificat.

Read more...

Control/inspectie video la canalizari

Tevi sau canalizari infundate? Desfundarea obisnuita nu da rezultate? Un control sau o inspectie video la canalizari, cu camere profesionale , realizat de un personal bine instruit, poate rezolva problema mai usor.

Deoarece pot exista situatii, cand manevrele de desfundare sau curatare intra in impas din cauza unor obstacole intalnite pe teava de canalizare.

Read more...

Desfundare sifon pardoseala baie

5 idei pentru desfundare sifon pardoseala baie

Daca locuiti la bloc, e foarte posibil ca dusul sau cada sa aiba scurgere comuna cu lavoarul, amandoua fiind racordate la scurgere prin acelasi sifon din pardoseala baii. Daca observati ca una din ele refuleaza, sau se strange apa pe pardoseala baii, e clar ca este nevoie de desfundarea sifonului din pardoseala baii dumneavoastra.

Desigur, puteti incerca sa desfundati scurgerea dusului, a cazii sau a chiuvetei folosind solutiile degresante din comert sau alte metode, dar, mai mult ca sigur, problema este la sifonul din pardoseala.

Vom trece in revista 5 metode la care puteti apela in aceasta situatie.

Desfundare sifon pardoseala baie folosind pompa

Pentru cazurile mai putin problematice, in prima faza, puteti incerca sa decongestionati sifonul folosind pompa. Uneori functioneaza, dar nu intotdeauna. Asa cum deja am mentionat, pompa este o solutie doar daca problema este una minora. Altfel, va trebui sa apelati la solutii mai drastice.

Desfundare sifon pardoseala baie folosind apa calda, bicarbonatul si otetul

Apa calda, chiar fierbinte, are sansa sa degreseze tevile si scurgerile si sa ajute la desfundarea sifonului din pardoseala baii. Pentru a accentua efectul, puteti folosi bicarbonatul de sodiu peste care sa turnati otet.

Se va produce o reactie chimica, acida si usor coroziva, care poate ajuta la dezintegrarea mizeriei depuse. Ca si pompa, aceasta solutie poate functiona doar in cazurile mai usoare si mai putin problematice.

Desfundare sifon pardoseala baie folosind solutiile din comert

In comert se gasesc mai multe produse dedicate desfundarii cazii, chiuvetei, tevilor sau sifoanelor. Este recomandat sa le combinati cu apa calda pentru a accelera degresarea. In unele cazuri aceasta metoda este functionala si da rezultate, dar sunt si situatiile in care, pur si simplu, solutiile nu sunt eficiente, motivul infundarii fiind unul mai rezistent. De cele mai multe ori este vorba de firele de par stranse in sifon, iar acestea nu sunt inmuiate de nici o solutie coroziva, mai ales daca sifonul nu a fost desfundat ani de zile la rand. Dar, putem incerca si aceasta metoda.

Desfundarea sifon pardoseala baie folosind sarma

Daca ati trecut prin toate metodele enumerate mai sus si nu ati reusit desfundarea sifonului din pardoseala baii, inainte de a chema un instalator, mai aveti o sansa sa reusiti singur aceasta operatie, si anume cu ajutorul unei sarme de otel. Dar aveti grija! Daca sifonul este unul de plastic si este mai vechi, exista sansa sa il deteriorati cu aceasta sarma. Desfaceti cat puteti de mult din sifon si introduceti aceasta sarma. Daca aveti noroc sa agatati ghemul care va obtureaza scurgerea, operatia va reusi. Insa, puteti avea si nenorocul sa impingeti si mai adanc acest ghem si sa infundati si mai bine sifonul. Oricum, merita incercat! Daca nu veti reusi nici asa sa desfundati sifonul din pardoseala baii, nu va ramane decat sa chemati un mester care va avea sculele necesare sa rezolve, in sfarsit, problema!

Desfundare sifon pardoseala baie folosind sarpele

Sarpele este o sarma mai lunga si mai dura. Acesta ar fi, totusi, o penultima solutie pentru desfundarea sifonului din pardoseala baii. E nevoie doar de un pic de rabdare si un minim de indemanare. Din nou, daca aveti noroc, puteti reusi operatia, altfel, nu va mai ramane decat sa chemati instalatorul! Inseamna ca motivul infundarii este unul mai grav, iar el va stii cum sa rezolve problema.

Un lucru bun pe care il veti observa dupa desfundarea sifonului din pardoseala baii, pe langa fluidizarea scurgerii atat la cada sau dus cat si la lavoar, este disparitia mirosurilor neplacute din baia dumneavoastra! Desigur, o data cu desfundarea sifonului, se va realiza si o curatare a acestuia si a tevilor, ceea ce va asigura si igienizarea baii.

Daca insa infundarea persista si eforturile tale au efect prea mic cheama un instalator specializat in desfundarea sifonului din pardoseala.

Read more...