Servicii de asistenta tehnica instalatii de canalizare

Servicii complete de asistenta tehnica instalatii de canalizare

Sunteti in cautarea unui instalator sanitar pentru consultanta, executie, service sau intretinere la toata gama de instalatii sanitare?

Coloanele de canalizare infundate, intretinerea acestora ori spalarea conductelor cu pompe speciale este posibila doar cu ajutorul unor specialisti care ofera asistenta tehnica la instalatii de canalizare.

Un inginer instalator iti poate oferi consultanta corespunzatoare si solutii optime pentru intretinerea coloanelor de canalizare la standarde inalte. El poate realiza servicii de:

- montaj al conductelor pentru cladiri in constructie

- ventilari conducte de canalizare

- inlocuirea tevilor, a tuburilor si pieselor de legatura pentru canalizari

- montajul, intretinerea si eventualele reparatii in cazul scurgerilor obiectelor sanitare

- inlocuirea ventilelor de scurgeri pentru bucatarii sau bai

In cadrul pachetelor de asistenta tehnica pentru instalatiile de canalizare sunt incluse si servicii de mentenanta periodice ale coloanei de canalizare, cu ajutorul carora poti preintampina pe viitor eventualele mirosuri neplacute, depunerilor de orice fel, infundarea coloanei de canalizare si neplacerile cauzate de refularea apei.

De asemenea, printre atributiile unei firme din domeniu, care ofera servicii de asistenta tehnica pentru instalatii de canalizare se regasesc si servicii de:

- Asistenta tehnica pentru implementarea proiectelor de alimentare cu apa, instalatii canalizare de ape uzate, statii de epurare ape uzate, statii de tratarea a apei potabile

- Asistenta tehnica la punerea in functiune a acestora

- Asistenta tehnica pentru optimizarea functionarii sistemelor de alimentare cu apa, canalizare ape uzate, statii de epurare sau de tratarea a apei potabile

Specialistii in asistenta tehnica instalatii de canalizare recomanda epurarea apelor uzate industriale, ce au un continut mare de impuritati inainte de a fi evacuate in reteaua exterioara de canalizare. In cazul apelor uzate menajere nu este necesara tratarea lor inainte de evacuare, cu exceptia apelor care provin de la bucatariile cantinelor si restaurantelor, care contin nisip, grasimi, a apelor de la unele laboratoare si spitale, care pot contine substante chimice agresive, deseuri radioactive sau diversi agenti patogeni.

Cu ajutorul serviciilor de asistenta tehnica pentru instalatii de canalizare se intervine prompt pentru intretinerea canalizarii in cladiri rezidentiale sau industriale, periodic, in functie de data stabilita in contract cu firma de specialitate. De asemenea, cu ajutorul serviciilor de asistenta tehnica la instalatiile de canalizare se intervine pentru curatarea si spalarea coloanelor menajere si pluviale ori intretinerea coloanei de canalizare cu personal calificat, astfel:

- Se realizeaza spalarea coloanelor menajere

- Curatarea coloanelor pluviale

- Curatarea conductelor de resturi menajere sau alte depuneri

- Spalarea rezervoarelor

Pentru intretinerea si desfundarea coloanei de canalizare se folosesc aparate speciale precum robotul de curatat cu presiune, care spala cu o presiune extrem de mare zona ce trebuie curatata, fara sa deterioreze sau sa provoace pagube de orice natura. El poate fi folosit atat pentru spalarea coloanelor sau rezervoarelor, cat si a jgheaburilor.

Printr-un contract de servicii de asistenta tehnica la instalatiile de canalizare, la cladiri rezidentiale, incheiat cu o firma de specialitate, puteti beneficia si de urmatoarele servicii periodice, dar nu numai:

- Interventii de orice natura la coloanele de apa calda si apa rece

- Lucrari de racordare la coloanele principale

- Montaj pentru robineti de trecere sau robineti coltari de legatura

- Montajul lavoarelor, al toaletelor si bide-urilor

- Verificarea si desfundarea sifoanelor din pardoseala

- Reabilitarea bransamentelor sau verificarea acestora

- Schimbari vane, coloane primare si secundare, dar si alte lucrari cu scop preventiv pentru intretinerea coloanei de canalizare.

Firmele de specialitate, care ofera asistenta tehnica la instalatiile de canalizare, atat in regim rezidential, cat si industrial acopera tot ce insemna manopera, montaj, mentenanta, piese de schimb de calitate inalta, oferind garantia intregii lucrari, in baza unui contract semnat cu beneficiarul. Daca incheiati un contract cu specialisti ce ofera asistenta tehnica la instalatii de canalizare, beneficiati, inclusiv de discount-uri, pentru lucrari de anvergura.

Sunteti in cautarea de servicii asistenta tehnica instalatii de canalizare tehnician specializat in instalatii de canalizare

ContactDesfundare Canalizare Tevi

Contact

Informatii

Servicii profesioniste de desfundare tevi si canalizare. Desfundare coloana apa, desfundare WC, desfundare chiuveta, desfundare canalizare.

Ruady Service SRL persoana de contact: Adrian Rusu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

Vezi pe harta
Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigare iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora.
Mai multe informatii De acord Refuz