Servicii urgente de desfundarea a tevilor si a coloanelor

La cine apelezi pentru desfundari in regim de urgenta?

Scurgerile de apa sunt din ce in ce mai dese si il inunzi pe vecinul de dedesubt sau coloana de scurgere se infunda din ce in ce mai des? Solicita rapid ajutorul unui instalator specializat, care se ocupa cu desfundari in regim de urgenta.

De asemenea, daca observi ca ai robineti blocati, WC-ul care se infunda usor sau sifonul din pardoseala care refuleaza, la un debit mai mare de scurgere, e cazul sa iei masuri urgente. Toate acestea sunt urmari ale unei functionari deficitare a scurgerii, a unei instalatii sanitare invechite ori coloane infundate.

Mesterul casei intervine in regim de urgenta, in cel mai scurt timp de la solicitare, pentru a desfunda orice tip de coloane sau tevi, de bloc ori cladiri industriale. Pe langa clasicul sarpe de desfundare a tevilor si coloanelor, se poate interveni si cu alte echipamente speciale, de ultima generatie, precum camera video pentru inspectarea zonei cu probleme sau desfundari cu jet de presiune, daca este cazul.

Asadar, daca ai nevoie urgenta de desfundari in propria locuinta sau la serviciu, apeleaza cu incredere la mesterul casei. Echipe de specialisti iti pot oferi urmatoarele servicii:

• Te putem ajuta cu desfundarea conductelor de canalizare sau a tevilor si cu tot ceea ce presupune reparatii sau montaj instalatii sanitare, intr-un timp cat mai scurt, actionand in caz de urgente majore, la program non stop.

• Echipele de instalatori autorizati asigura prompt si sigur servicii de desfundare tevi sau conducte cu orice tip de echipamente sanitare, atat de scurgere, cat si de legatura. De asemenea, intervenim pentru desfundarea si curatarea completa a tevilor de polipropilena, de cupru, din metal sau pexal, indiferent de natura depunerilor care s-au format pe aceste tevi sau de cat de complicata este interventia. Nu lasam nicio lucrare neterminata.

• Echipele noastre de instalatori, ce au experienta in desfundarea tevilor sau a coloanelor, din orice tip de cladire, va ofera servicii profesionale, la standarde ridicate. Astfel:

- Desfundari coloane toaleta, chiuveta, cada, lavoar, WC sau sifoane din pardoseala

- Desfundari coloane bucatarii sau alte desfundari de scurgeri

- Desfundari vas WC

- Desfundari profesionale de conducte si tevi sau coloane de scurgere cu echipamente moderne

- Desfundarea canalizarilor, a canalelor cu presiune, caminelor sau vidanjarea foselor septice, in regim de maxima urgenta

- Executam lucrari de intretinere, dupa desfundari

• Oferim servicii urgente de desfundare a canalizarii, curatirea coloanelor sau schimbarea coloanelor de evacuare.

• Oferim garantie pentru lucrarea executata si pentru instalatiile folosite.

• Putem achizitiona in regim de urgenta componente sau piese necesare pentru remedierea defectiunilor.

• Intervenim, indiferent de zi sau ora in regim de urgenta pentru diferite tipuri de desfundari.

• Pentru astfel de operatiuni, un mester autorizat, cu pregatire, foloseste doar aparate profesionale in desfundari si de ultima generatie. Astfel, echipe de instalatori cu experienta in desfundarea tevilor si a conductelor, instruiti sa manevreze astfel de echipamente, garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor, calitatea si termenele de executie ale lucrarilor si ofera garantie, pentru montaj si piesele folosite.

• In cazul in care doriti evitarea infundarii prea dese a coloanelor sau tevilor, de bloc, case sau cladiri industriale se poate opta pentru servicii de intretinere periodica, precum: intretinerea coloanelor si a retelei de canalizare, prin desfundarea, curatarea si spalarea periodica a acestora, in conditii avantajoase de plata. In plus, puteti beneficia de oferte si preturi bune la nenumarate tipuri de interventii.

Asadar, daca ai o teava sparta, instalatiile vechi sau il inunzi des pe vecinul de dedesubt, din cauza sistemului de scurgere defect sau infundat, nu mai astepta. Beneficiezi de evaluare gratuita.

Programeaza in regim de urgenta o verificare la numarul afisat pe site si in cel mai scurt timp, cel mai apropiat mester se va deplasa la locul stabilit, pentru a constata si remedia problema.

Evita situatiile neplacute si nu te lasa inselat de orice mester. Alege de la inceput un instalator autorizat care te poate scuti de costuri suplimentare si pagube neprevazute. La orice lucrare beneficiezi de 5 ani garantie.