Ti s-a intamplat sa constati ca apa din toaleta nu se mai duce? Nu dispera, daca ai noroc totul se poate rezolva foarte repede. Daca insa infundarea persista si eforturile tale au efect prea mic cheama un instalator specializat in desfundare WC.

Trage apa o data pentru a vedea daca ai, cu adevarat, toaleta infundata. Nu incerca de mai multe ori pentru ca risti sa dea apa pe dinafara. Daca deja stii ca ai toaleta infundata, evita sa o mai folosesti.

Cu ajutorul produselor din casa poti desfunda repede si fara cel mai mic efort toaleta. Iata care sunt cele mai bune solutii:

 1. Bicarbonate de sodiu si otet
  Toarna un pliculet de bocarbonat de sodiu in vasul de toaleta. Ulterior toarna continutul unei sticle de otet. Lasa amestecul sa actioneze timp de cateva minute si toarna o oala de apa fierbinte. Foarte simplu, nu?
 2. Detergent de vase si apa fierbinte
  Adauga detergent de vase in toaleta si lasa-l sa actioneze timp de o ora. Mizeria si reziduurile se vor inmuia, iar apa fierbinte le va indeparta. Dupa 15 minute, trage apa si vei vedea cum toaleta s-a desfundat ca prin minune.
 3. Pompa de desfundat
  Este cea mai cunoscuta ustensila folosita in astfel de situatii, asa ca este indicat sa ai una. Modul de utilizare este cat se poate de simplu: aseaza pompa pe gaura de scurgere, apasa cu putere si trage. Dupa cateva repetari, toaleta ta ar trebui sa fie desfundata.
 4. Sarpele instalatorului
  Daca toate cele de mai sus au dat gres, apeleaza la ajutorul sarpelui. Introdu un capat in toaleta si impinge pana simti unde se afla dopul. Impinge, rasuceste pana reusesti sa eliberezi scurgerea. Daca nu dispui de o astfel de ustensila, poti incerca cu un umeras de sarma. In cazul in care nici una din variante nu functioneaza, poti cumpara solutii din comert speciale pentru desfundat tevi sau poti chema un specialist.

Servicii profesionale de desfundare wc în București și Ilfov

Problemele conductelor înfundate din București și Ilfov tind să se dezvolte dând naștere la unele situații catastrofale precum scurgeri de apă și inundații.

A cere o intervenție rapidă în cel mai scurt timp posibil pentru a desfunda o țeavă vă oferă mai multe șanse în rezolvarea preocupărilor dumneavoastră, de unde și nevoia de a implica un profesionist capabil să vă rezolve situația.

Compania noastră este specializată în desfundare wc în București și Ilfov. Noi înțelegem că atunci când canalizarea sau wc-ul se înfundă, ai nevoie de cineva care să vină să o repare imediat. De aceea oferim servicii de urgență 24/7. Așadar, indiferent dacă vă aflați în București sau în Ilfov, deblocatorul nostru va veni la dumneavoastră în decurs de o oră pentru a vă debloca conducta. Contactați-ne astăzi pentru servicii de desfundare wc în București și Ilfov.

Cele mai corecte prețuri

Prețul deblocării unei conducte variază în funcție de tipul de conductă ce trebuie desfundată (conductă WC, lavoar, canalizare, evacuare fosă septică etc.), echipamentul folosit și timpul petrecut la desfundarea conductei sau la inspectarea acesteia.

Pentru a obține o estimare apropiată a costurilor, cel mai bun lucru de făcut este să sunați la sediul firmei noastre de desfundare wc în București și Ilfov, pentru a vă explica exact problema și cea mai eficientă soluție.

Cauți servicii profesionale de desfundare wc în București și Ilfov?

Compania noastră este specializată când vorbim despre o desfundare wc în București și Ilfov, dar și atunci când apar probleme cu coloana generală a clădirii, țevi de evacuare, instalații sanitare, dușuri, căzi, canalizare și așa mai departe.

Vă punem la dispoziție o echipă de instalatori și deblocatori cu înaltă calificare, care poate depăși cele mai dure blocaje.

De asemenea, avem o autospecială de curățare a canalizării pentru a vă curăța perfect conductele și pentru a depăși blocajele adânci și inaccesibile, precum și camere video de inspecție a conductelor, care ne permit să precizăm anomaliile, problemele și defectele care există în conducta dvs. (tapare, rupere, obstrucție, etc.).

Desfundarea de către profesioniști

Deblocarea conductei este uneori o sarcină delicată și dificilă, mai ales dacă te confrunți cu un blocaj complex, de unde și nevoia de a aduce un profesionist care să se ocupe de el.

Dispunând de echipamentul corespunzător (cameră de inspecție video, camion de curățare a canalizării) compania noastră de desfundare wc în București și Ilfov este capabilă să detecteze rapid originea blocajului și să o distrugă.

Cu o echipa de profesioniști, compania noastră demonstrează eficiență, rapiditate și grijă în fiecare dintre operațiunile sale de desfundare wc în București și Ilfov și de hidrocurățare a conductelor. Putem interveni cu o programare sau pentru o deblocare de urgență.

Echipamentele noastre de ultimă generație îndeplinesc standardele și contribuie la succesul intervențiilor noastre. Noi suntem soluția de încredere pentru o desfundare wc în București și Ilfov.

Instalatorii noștri vin să vă scape de toate problemele

Debitul slab al apei în interiorul rețelei dvs. sanitare este cea mai frecventă cauză a blocajelor în conductele dvs., dacă ignorați aceste blocaje pot apărea daune mai grave.

Blocajele în conductele dumneavoastră se pot dezvolta dacă neglijați intervenția unui profesionist, ducând la apariția unor scurgeri și la deteriorarea rețelei dumneavoastră de conducte și a tuturor instalațiilor de salubritate.

Pentru a evita agravarea situației dumneavoastră, trebuie să apelați cât mai repede la o firmă care se ocupă cu desfundare wc în București și Ilfov, capabilă să vă ofere soluțiile adecvate nevoilor dumneavoastră și să deblocheze:

 • Desfundarea canalelor de scurgere;
 • Desfundare wc în București și Ilfov;
 • Reparație țevi;
 • Întreținerea și curățarea conductelor;
 • Inspectarea conductelor cu camera.

Desfundare wc în București și Ilfov: Alegeți cei mai buni profesioniști!

Chiuvete sau toalete înfundate? Apa nu se scurge sau se revarsă? Intervenim rapid pentru deblocarea conductelor înfundate și evacuări.

O toaletă înfundată sau o canalizare înfundată necesită răspuns de urgență. Având în vedere acest lucru, serviciul nostru SOS este oferit de luni până duminică, 24 de ore din 24, deci ne puteți suna oricând.

Aveți o urgență de canalizare înfundată? Este toaleta dvs. înfundată? Țevile de canalizare sunt înfundate? Sunați la firma noastră de desfundare wc în București și Ilfov.