O canalizare infundata poate fi calificata drept o urgenta a instalatiilor sanitare, dar si drept o potentiala problema de sanatate.

Acumularea de resturi alimentare, grasimi, par sau diverse obiecte pe tevile de scurgere, blocheaza curgerea apei reziduale si exista riscul ca aceasta sa refuleze in interiorul locuintei prin canalele de scurgere.

De cele mai multe ori canalele de scurgere se infunda treptat.

Identificand din timp eventualele probleme poti preveni efectele distructive pe care le poate avea o canalizare infundata asupra locuintei tale.

O canalizare blocata poate avea efecte negative asupra integritatii structurale a locuintei. De aceea, este esential sa se intervina cat mai repede in astfel de situatii si doar cu personal autorizat.

Indiferent de complexitatea si dimensiunea blocajului, nu este recomandat ca interventia sa fie efectuata de catre persoane fara experienta in domeniu.

Este nevoie de echipamente si instrumente speciale pentru indepartarea blocajului fara a cauza alte daune colaterale.

Blocajul liniei de canalizare poate surveni in urma unor tevi sparte, radacini de copaci infiltrate sau diverse alte probleme din interiorul sistemului sanitar.

Un instalator profesionist in desfundari canalizare tevi NON-STOP are cunostintele si experienta necesare pentru a diagnostica problema si pentru a interveni rapid si eficient.

 1. Optează pentru serviciile de desfundare canalizare non-stop

Ai nevoie de intervenția profesioniștilor pentru servicii de desfundare canalizare non-stop?

Cu toții știm cât de important este să avem datele de contact ale unei echipe profesioniste în domeniul de tipul acesta, de aceea este esențial să nu uiți să îți notezi datele echipei noastre.

Indiferent dacă locuiești în București sau în Ilfov, nu uită că ne putem deplasa în orice zona te-ai află, astfel încât să îți oferim o gama largă de servicii de înalta calitate.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne suni la numărul de telefon de contact, iar noi îți vom răspunde imediat.

Așteptăm să ne comunici detaliile importante legate de problema pe care o întâmpini acum, indiferent de ora la care ne suni!

În cazurile urgențe, fii sigur că venim imediat la ușa ta!

Servicii desfundare canalizare non-stop

Principalele motive pentru care o canalizare se înfundă sunt următoarele: acumularea de grăsimi, obiecte străine, mizerie și nu numai. Este important să ții cont de siguranța casei tale și să rezolvi imediat problemele legate de canalizare.

Oricare ar fi ora la care întâmpini o situație de acest tip, nu ezită să ne contactezi!

Echipa noastră oferă cele mai bune servicii de canalizare non-stop, astfel încât să beneficiezi de eficientă înalta, rapiditate și nu în ultimul rând, calitate înalta.

Dacă ai nevoie de mai multe informații cu privire la serviciile noastre sau la prețuri, nu ezită să ne contactezi la numărul de telefon afișat.

În felul acesta vei obține toate detaliile importante, detalii care te vor ajută să iei o decizie și să îți rezolvi problema.

Intervenții în regim de urgență și servicii de desfundare canalizare non-stop

Dacă ai nevoie de intervenții în regim de urgență pentru desfundare canalizare non-stop, ține cont de faptul ca echipa noastră iți oferă prilejul de a beneficia de o serie de avantaje importante.

Serviciile noastre sunt întotdeauna de înaltă calitate, iar prețul este suficient de avantajos încât să poți economisi în tot acest tip.

Pune siguranța casei și a familiei tale pe primul loc, optând mereu pentru cele mai bune soluții pe care le poți alege!

Experiență vastă în serviciile de desfundare canalizare non-stop și nu numai!

Prețurile corecte ale serviciilor noastre reprezintă un alt detaliu demn de luat în calcul atunci când ai nevoie de o echipă specializată în desfundare canalizare non-stop sau alte servicii de acest tip.

De asemenea, experiență noastră în domeniu ne-a ajutat să conștientizăm importantă calității atunci când ne desfășurăm serviciile.

Indiferent dacă locuiești în București sau în Ilfov, important este să ne contactezi ori de câte ori ai nevoie de intervenția noastră.

Materialele și produsele pe care le folosim sunt rezistente și de înalta calitate, iar instalatorii noștri sun autorizați, corecți și transparenți.

Prețurile serviciilor de desfundare canalizare non-stop sunt suficient de accesibile încât să poți economisi în tot acest timp, ceea ce este perfect!

Beneficiază de serviciile noastre de desfundare canalizare non-stop!

Problemele de acest tip nu apar întotdeauna ziua, ci pot apărea chiar și noaptea. De aceea, echipa noastră este conștientă de faptul că oamenii au nevoie de o intervenție non stop.

Beneficiază și tu de serviciile noastre non-stop și contactează-ne ori de câte ori ai nevoie de mai multe detalii cu privire la aceste servicii!

Fie că locuiești în București sau în Ilfov, echipa noastră de desfundare canalizare non-stop îți garantează faptul că vei beneficia de o serie de avantaje importante, precum: prețuri bune, calitate înalta, servicii rapide și nu în ultimul rând, disponibilitate non-stop!

Oricare ar fi problema pe care o întâmpini în acest moment, nu uită că pe echipa noastră specializată in desfundare canalizare non-stop te poți baza în orice clipă, indiferent de situație!

Avantaje mari, prețuri bune, eficientă înalta și nu numai! Descoperă de unul singur cele mai interesante beneficii!

Alege serviciile profesioniste de desfundare canalizare Non Stop

Realizam lucrari de desfundare canalizare fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale. Asiguram si depanarea instalatiilor afectate.

Echipa noastra foloseste pentru desfundarea canalizarii utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea canalizarii se efectueaza utilizand scule profesionale.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare canalizare:

 • desfundare canalizare
 • desfundare canalizare cu sarpe electric
 • desfundare canalizare cu apa cu presiune – aparatura profesionala functioneaza la o presiune maxima de 180 bari si
 • indeparteaza toate reziduurile de pe coloanele de scurgere. Desfundarea canalizarilor cu aceasta aparatura poate fi facuta pentru tevi cu diametru de minim 25mm.

Solicita un instalator desfundare canalizare tevi Non Stop

Realizam lucrari de desfundare canalizare non-stop fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale. Asiguram si depanarea instalatiilor afectate.

Echipa noastra foloseste pentru desfundarea canalizarii utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea canalizarii se efectueaza utilizand scule profesionale.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare canalizare:

 • desfundare canalizare
 • desfundare canalizare cu sarpe electric
 • desfundare canalizare cu apa cu presiune – aparatura profesionala functioneaza la o presiune maxima de 180 bari si
 • indeparteaza toate reziduurile de pe coloanele de scurgere. Desfundarea canalizarilor cu aceasta aparatura poate fi facuta pentru tevi cu diametru de minim 25mm.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare canalizare non-stop.

Canalizarea este pe cale sa se infunde?

Iata cateva aspecte care indica necesitatea curatarii conductei de canalizare:

Apa murdara care iese din canalele de scurgere

Atunci cand apa nu se poate scurge din cauza infundarii conductei de canalizare aceasta va urma un traseu invers si se va intoarce in locuinta prin canalele de scurgere. Amestecandu-se cu reziduurile depuse pe tevi, aceasta va deveni maronie si va avea un miros neplacut. Apa uzata si cu bacterii este daunatoare atat integritatii locuintei cat si sanatatii tale. Este necesar echipament de protectie adecvat si instrumente specifice de curatare, de aceea este indicat sa apelezi imediat la un instalator autorizat.

Apa care se scurge lent

Apa din chiuveta, din cada, dus sau din vasul de toaleta se scurge rapid sau ai observat ca se acumuleaza de fiecare data? Fluxul apei este incetinit atunci cand exista un blocaj pe tevile de scurgere. Resturile alimentare, depunerile de sapun sau alte reziduuri se acumuleaza in timp si afecteaza treptat curgerea apei. Daca te confrunti cu problema scurgerii lente a apei uzate, solicita interventia unui instalator desfundare tevi si canalizare inainte ca aceasta sa se amplifice.

Sunete galgaitoare

Deoarece existenta unui blocaj va impiedica o functionare corecta a canalelor de scurgere, este posibil sa apara diverse sunete in timp ce este utilizat sistemul sanitar. Cand este folosita chiuveta, toaleta sau masina de spalat, se formeaza bule de apa si de aer care vor provoca zgomote ciudate in tevi.

SERVICII DESFUNDARE

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru desfundare canalizare non-stop atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

  Efectele unei canalizari blocate

  Probleme de sanatate

  Reziduurile care se acumuleaza in tevi determina dezvoltarea anumitor bacterii care pot provoca diverse boli sau alergii. Existenta unui blocaj pe conducta de canalizare impiedica procesul de scurgere al apei si faca ca apa uzata si acumularile de murdarie de pe tevi sa revina in locuinta prin canalele de scurgere.

  Miros neplacut

  Cand scurgerile sunt blocate, apa si deseurile se acumuleaza in conducte, ducand la aparitia unui miros neplacut. Pentru a evita riscurile pe care le implica o canalizare infundata, apeleaza la un instalator autorizat desfundare canalizare si tevi de scurgere pentru a realizare o curatare profesionala si a elimina blocajele.

  Deteriorari in structura locuintei

  Pe masura ce fluxul apei nu isi urmeaza traseul firesc si se intoarce in locuinta prin canalele de scurgere, aceasta se infiltreaza in fundatie, afectand integritatea si structura casei. În cazuri extreme, se pot produce inundatii ce vor deteriora podelele, peretii si mobilierul.
  Serviciul de desfundare canalizare realizat de un profesionist, te scapa de astfel de daune, iar fundatia structurala a locuintei nu va fi afectata.

  Aparitia mucegaiului si a daunatorilor

  Apa care stagneaza pe canalele de scurgere este un loc propice pentru aparitia si dezvoltarea daunatorilor. Tantarii, sobolanii sau alte insecte atrase de apa stagnanta pot transmite diverse alte boli. În plus, umezeala duce la aparitia mucegaiului afectand sanatatea familiei tale.

  Daca te confrunti cu o scurgere blocata, contacteaza un instalator autorizat desfundare canalizare tevi Non Stop pentru a avea garantia ca vei beneficia de servicii rapide, eficiente si sigure!

  Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.