Realizam lucrari de desfundare chiuvete fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare chiuvete utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea chiuvetei se efectueaza utilizand scule profesionale.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare chiuvete:

  • desfundare chiuvete bucatarie
  • desfundare chiuvete baie

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare.

Cele mai bune solutii pentru desfundarea chiuvetei

Chiuveta de la baie si cea de la bucatarie sunt primele care se infunda si cu mult mai des decat cada sau dusul. Oricat am incerca sa evitam infundarea lor, chiar si in conditiile in care folosim sitele de colectare a gunoiului, acestea, intr-o buna zi, tot ne vor face aceasta surpriza, deloc placuta.

Pentru desfundarea chiuvetei, atat cea de la bucatarie cat si cea de la baie, sunt mai multe solutii la care putem apela. Desigur, ele sunt sau nu sunt eficiente in functie de gravitatea problemei si e posibil ca uneori sa nu functioneze.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul pompei

Oricare dintre noi are in casa o pompa si aceasta va fi prima la care vom apela in situatia in care observam ca apa stationeaza in lavoar. Daca motivul infundarii nu este unul prea grav, pompa va fi salvatorul nostru dupa numai cateva miscari! Altfel, va trebui sa incercam metode mai invazive.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul apei clocotite

Aceasta metoda poate da rezultate in special in desfundarea chiuvetei de la bucatarie unde, de obicei, motivele blocajelor sunt datorate grasimilor acumulate.

Dar, daca sifonul si racordajele catre scurgere, sunt din PVC, metoda poate fi un pic periculoasa si nu vom apela la ea prea des, pentru ca riscam sa deterioram componentele din PVC, care nu sunt conceput sa reziste la temperaturi prea mari. Deci, nu exagerati cu temperatura apei si nici nu folositi prea des aceasta metoda!

Desfundarea chiuvetei cu bicarbonat si otet

Bicarbonatul de sodiu, printre multe alte utilizati in gospodarie, poate fi util si la desfundarea chiuvetelor. In combinatie cu otetul, el declanseaza o mica reactie chimica, deloc periculoasa, dar usor coroziva, care poate ajuta la desfundarea chiuvetei noastre. Recomandat este sa clatim apoi din abundenta cu apa calda.

Folosirea bicarbonatului poate avea ca efect si igienizarea chiuvetei si a sifonului acesteia.

Desfundarea chiuvetei cu solutiile speciale din comert

Nu se stie care este cea mai buna, parerile fiind impartite in legatura cu acest subiect. De aceea, tot ce va putem recomanda, este sa incercati mai multe variante pana o gasiti pe cea mai eficienta. La fel de bine este posibil sa nu dea rezultate nici una dintre ele, motivul infundarii fiind unul care nu este dizolvat de nici una din aceste solutii. Deci, reusita desfundarii chiuvetei dumneavoastra cu solutiile speciale este conditionata de natura materialului care obtureaza scurgerea. Daca este doar grasime, solutiile vor fi eficiente. Altfel, va trebui sa apelati la alte metode, mecanice, pe care le vom discuta in continuare.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul unei sarme

Daca nu ati reusit sa desfundati chiuveta nici cu pompa, nici cu bicarbonatul de sodiu combinat cu otet si cu nici o alta solutie, pasul urmator este sa procurati o sarma de otel, curbata ca un carlig la un capat, pe care sa o introduceti in sifonul chiuvetei. Daca aveti noroc, veti scoate ghemul obturator si veti reusi desfundarea chiuvetei. Daca nu aveti noroc, insa, sa stiti ca exista si posibilitatea sa impingeti si mai adanc acest ghem si sa complicati lucrurile. Oricum ar fi, merita incercat, pentru ca mai sunt si alte solutii.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul unui sarpe Sarpele este o sarma mai lunga din otel. Daca nu va pricepeti, sa stiti ca la utilizarea lui exista riscul sa spargeti tevile. De obicei instalatorii au in dotare aceasta unealta, asa ca, daca ati ajuns la concluzia ca sarpele este ultima solutie pentru problema dumneavoastra, va trebui sa chemati un instalator care sa va desfunde chiuveta. Instalatorul stie exact cum sa demonteze sifonul chiuvetei si cum sa foloseasca sarpele cat mai eficient pentru rezolvarea, in sfarsit, a acestei probleme.

Exista o multime de metode pentru desfundarea chiuvetei dumneavoastra. Fie ca e vorba de solutia clasica si veche a sodei caustice sau de noile solutii de desfundare chiuvete, fie ca e vorba de solutiile miraculoase prezentate in videoclipurile de youtube toate au ceva in comun: desfunda doar partial.

Dupa cateva zile insa trebuie sa o luati de la capat si sa pierdeti timp pretios pentru ca produsele respective nu isi fac treaba pana la capat.

Cel mai bine este sa apelati un specialist in desfundari chiuvete. Echipa noastra de profesionisti va ajuta sa scapati usor si sigur de chiuvetele infundate. Astfel economisiti timp si bani.

In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari chiuvete profesionist.

Realizam lucrari de desfundare chiuvete fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

SERVICII DESFUNDARE CHIUVETE

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

    Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.