Desfundare WC

Servicii rapide și eficiente de desfundare toaletă

Cauți servicii desfundare toaletă în București și Ilfov ?

Dacă ai nevoie de serviciile unui profesionist pentru desfundare toaletă în casa ta sau în alte zone, nu ezită să iei legătură cu echipa noastră. Echipa noastră te poate ajută să beneficiezi de cele mai bune servicii de acest tip, fără prea multe complicații.

Pentru început, cu toții trebuie să știm faptul că siguranță casei noastre este mult mai importantă decât pare la prima vedere!

De aceea, dacă vrei că totul să se desfășoare în condiții de siguranță deplină, nu ezită să ne contactezi la numărul de telefon afișat.

De ce să alegi un instalator profesionist pentru desfundare toaletă?

Dacă ai nevoie de intervenția unui instalator profesionist pentru desfundare toaletă sau alte servicii de acest tip, nu uita că echipa noastră dispune de instalatori autorizați care sunt gata să acționeze în orice moment, oriunde te-ai află.

Așadar, fie că te afli în București sau în Ilfov, noi îți promitem o intervenție rapidă, eficientă și nu în ultimul rând, accesibilă din punct de vedere financiar pentru desfundare toaletă!

Avem experiență vastă în serviciile de desfundare toaletă

Firma noastră are o experiență mare în domeniu, fiind pregătită în orice moment de problemele care pot apărea la instalațiile sanitare și nu numai.

Utilizăm întotdeauna materiale de înalta calitate, rezistente, iar instalatorii pe care îi avem în echipa sunt autorizați.

De asemenea, prețurile noastre sunt transparente, corecte și demne de luat în calcul!

Datorită unei experiențe mari în acest domeniu, echipa noastră îți poate oferi promptitudine, seriozitate, transparență și un preț foarte bun pentru desfundare toaletă!

Întâmpini probleme atunci când vine vorba despre desfundare toaletă? 

Ți s-a întâmplat să observi faptul că apă din toaletă nu se mai duce? Nu te teme! Dacă ai puțin noroc, s-ar putea că totul să se rezolve în câțiva pași foarte simpli. Însă dacă înfundarea persistă și eforturile tale nu au niciun efect, cel mai bine ar fi să contactezi un instalator autorizat.

Instalatorul specializat în desfundare toaletă te va ajută într-un timp foarte scurt, fără probleme!

Trage apă încă o dată pentru a verifică dacă toaleta este înfundată cu adevărat, însă nu încerca acest proces de mai multe ori, deoarece s-ar putea ca apă să dea pe dinafară.

În cazul în care știi deja că toaleta este înfundată, încearcă să nu o mai folosești până în momentul în care instalatorul autorizat își face apariția și te ajută.

Există câteva produse din casă care pot fi de folos atunci când discutăm despre desfundare toaletă, iar aceste produse sunt următoarele: bicarbonat de sodiu, oțet, detergent de vase, apă fierbinte, pompă de desfundat și nu în ultimul rând, șarpele instalatorului.

Desigur, specialiștii ne recomandă să contactăm întotdeauna un instalator autorizat atunci când întâmpinăm astfel de probleme, însă asta nu înseamnă că nu putem încerca mici trucuri.

Pompa de desfundat este o ustensilă extrem de utilizată atunci când discutăm despre situații de acest gen, așa că ar fi bine dacă ai avea la îndemână un produs de acest tip.

Modul de utilizare este simplu și rapid!

Pune pompa de desfundat pe gaură de scurgere, apasă cu putere, iar apoi trage. S-ar putea că după câteva repetări să obții o toaletă desfundată, însă dacă problema nu se rezolva, sfatul nostru este să contactezi rapid un instalator autorizat.

Tocmai de aceea, dacă vrei să eviți situațiile mai puțin plăcute și nu știi cum să procedezi, noi îți oferim ocazia de a colabora cu o echipa cu experiență vastă în domeniu.

Cheamă un specialist și uită de toate problemele pe care le ai cu instalațiile sanitare și serviciile de desfundare toaletă vor fi excelente!

Prețul acestor proceduri este suficient de avantajos încât să poți economisi totodată, ceea ce este perfect, fără îndoială!

Citeste mai mult
desfundare scurgere baie

Cauți servicii de desfundare conducte baie

Servicii desfundare conducte baie oriunde in București și Ilfov

Atunci când întâmpini o problemă legată de conductele din baie, cel mai simplu, eficient și rapid ar fi să iei legătură cu o echipa specializată în domeniul acesta. Iar dacă nu știi ce specialist să alegi deoarece sunt o mulțime de variante în mediul online, poate că ar fi mai simplu dacă ne-ai contacta direct pe noi pentru desfundare conducte baie.

Echipa noastră este specializată în acest domeniu, iar dacă locuiești în București sau Ilfov, tot ceea ce ai de făcut este să ne suni la numărul de telefon afișat.

Dispunem de o mulțime de instalatori autorizați care sunt gata să îți ofere cele mai bune servicii de desfundare conducte baie și nu numai.

Siguranța casei tale este esențială, indiferent de situație, de aceea ar fi bine să nu neglijezi acest aspect și să faci alegerile înțelepte pentru tine și familia ta.

Experiență vastă în domeniul desfundare conducte baie și instalațiilor sanitare

Firma noastră de instalații sanitare are o vastă experiență în domeniu, ceea ce înseamnă că vei avea parte de o serie de avantaje importante, precum: prețuri avantajoase, calitate înalta a tuturor serviciilor prestate de noi, serviciu non stop pentru orice urgență de acest tip, promptitudine, seriozitate și nu în ultimul rând, garanția lucrărilor efectuate.

Utilizăm întotdeauna materiale și produse rezistente și de înalta calitate, astfel încât serviciile noastre să va mulțumească din toate punctele de vedere.

Instalatorii noștri sunt autorizați, iar prețurile acestor servicii sunt suficient de bune încât să economisiți în același timp.

De asemenea, dacă întâmpini o problema urgență și nu știi cum să procedezi, află că echipa noastră îți oferă un serviciu non stop.

De ce ar trebui să ne contactezi pe noi pentru servicii de desfundare conducte baie?

Există multe momente în viață în care poate că nu știi cum să procedezi într-o anumită situație, însă asta nu înseamnă că nu vei reuși să duci la bun sfârșit planurile pe care le ai.

Pentru început, înainte de a lua orice decizie, sfatul nostru este să te bazezi pe o echipa cu o experiență mare în acest domeniu.

De exemplu, datorită experienței vaste pe care o avem, putem să vă garantăm faptul că noi reprezentăm cea mai bună varianta pe care ar trebui să o luați în calcul, ori de câte ori este necesar.

Iată care sunt principalele motive pentru care ar trebui să ne contactezi pe noi pentru desfundare conducte baie:

 • Prețuri avantajoase: oferim o gamă largă de servicii la cele mai bune prețuri, astfel încât să fii mulțumit din toate punctele de vedere;
 • Rapiditate: sunt multe cazuri în care ai nevoie urgent de un profesionist care să te ajute cu serviciile de desfundare conducte baie, de aceea noi trimitem imediat un specialist atunci când este necesar;
 • Disponibilitate 24/24: știm cat de enervante sunt problemele de acest tip care apar în miez de noapte, de aceea vă punem la dispoziție servicii non stop pentru desfundare conducte baie sau alt tip de reparații.

Ai nevoie de servicii de desfundare conducte baie?

Este esențial să ai la îndemână datele de contact ale unui instalator pe care să îl poți contacta ori de câte ori este necesar. Tocmai de aceea, dacă locuiești în București sau chiar în Ilfov, ține cont de faptul că noi putem veni oricând să îți revolvăm toate problemele de tipul desfundare conducte baie și nu numai.

Așadar, sună-ne ori de câte ori ai nevoie de noi!

În plus, în cazuri de urgență, îți garantăm faptul că ne vom prezența la ușa ta imediat, astfel încât să scapi de grijă problemelor care nu îți dau pace.

Echipa noastră reprezintă cea mai bună varianta pentru toți cei care doresc să beneficieze de avantaje de tipul acesta!

Citeste mai mult
canalizare-asociatii-proprietari

Servicii profesionale de desfundare țevi baie

Ai nevoie de o echipă specializată în servicii de desfundare țevi baie?

O chiuvetă înfundată este mai mult ca sigur o situație extrem de neplăcută, însă de cele mai multe ori nu putem anticipa un astfel de moment.

În  cazul în care ai nevoie de o soluție rapidă și eficientă, cel mai indicat ar fi să te bazezi pe o echipa profesionistă de desfundare țevi baie în acest domeniu.

Echipa noastră oferă servicii de acest tip în București și în Ilfov, așa că tot ceea ce ai de făcut este să ne contactezi la numărul de telefon de contact.

Citeste mai mult
desfundare-cada

Metode de desfundare baie

Cum să desfundați cada de baie? Aceasta este una dintre cele mai mari provocări pe care ni le pot prezenta sistemele de instalații din băile noastre, deoarece pe lângă scurgerile de la chiuveta de bucătărie, scurgerea căzii este una dintre cele mai frecvent utilizate scurgeri din casa.

Citeste mai mult
Desfundare scurgere bucătărie

Desfundare scurgere bucătărie

Indiferent că este vorba de chiuvete în baie sau în bucătărie, cel puțin o dată în viață ne-am confruntat cu problema înfundării lor. Cauzele sunt bine cunoscute, dar mulți utilizatori preferă să nu ia nicio precauție pentru a scăpa de astfel de probleme.

Citeste mai mult
desfundare scurgere baie

Cum realizăm o desfundare scurgere baie acasă fără ajutor profesional?

Dușul sau cada sunt înfundate? Acest lucru se întâmplă de multe ori și de multe ori le putem desfunda singuri fără să cerem ajutor. Este perfect normal ca odată la ceva timp să întâmpinăm astfel de probleme le nivelul sistemului de țevi al locuinței noastre din diverse motive. Însă nu este un motiv de panică deoarece există o mulțime de soluții, fie că vorbim despre o desfundare făcută de noi înșine cu soluții de pe piață sau că cerem ajutorul la o firmă care se ocupă cu așa ceva.

Citeste mai mult
Cum să preveniți infundarea conductelor de canalizare?

Cum să preveniți infundarea conductelor de canalizare?

V-ați săturat să desfundați din nou și din nou conductelor de canalizare? Suferiți constante în baie sau în bucătărie? Cum să preveniți infundarea conductelor de canalizare?  Blocajele sunt enervante, provoacă mirosuri neplăcute și zgomot în țevile dvs. și, de asemenea, utilizarea de produse puternice pentru a-l desfunda, face ca țevile să se deterioreze mai repede. Dacă țevile se deteriorează sau se blochează, pot cauza rupturi, inundații și umiditate. Deblocarea rapidă este cea mai recomandată acțiune.

Desfundarea se efectuează pentru eliminarea substanțelor care împiedică curgerea corectă a apelor. Firele de păr, un mare dușman al țevilor, precum și resturile de săpunuri și alte produse toxice, rămân lipite de interior formând un strat mare. Practicile obișnuite, cum ar fi aruncarea resturilor de mâncare și a lichidelor grase în chiuvete sau a unei cantități mari de hârtie în toaletă, duc la apariția blocajelor în cadrul conductelor tale.

Desfundarea în casele particulare poate fi îndepărtată cu ușurință utilizând produse speciale de desfundare a instalațiilor de canalizare. Problema este însă mai mare atunci când aceste substanțe ajung în conductele comunitare și provoacă pagube mai mari vecinilor tăi. In aceste cazuri este necesar sa se rezolve, trebuie sa apeleze la o firma specializata in desfundari. Numai astfel, poți evalua deteriorarea și oferi garanția maximă în curățarea totală a conductelor tale.

Iată câteva sfaturi practice pentru a evita deblocarea de urgență în casa ta.

Sfaturi pentru a evita deblocarea de urgență

-Cunoașterea și aplicarea bunelor practici în utilizarea conductelor vă va ajuta să nu înfundați conductele.

– Revizuirea anuală a conductelor

-Instalațiile defecte sau în pantă sunt unul dintre motivele pentru care căminele și țevile se înfundă în mod continuu.

-Verificați instalația de canalizare cel puțin o dată pe an. Datorită inspecțiilor continue cu o cameră TV, este ușor să detectați anomaliile în rețeaua tubulară și să evitați viitoarele blocaje.

– Evitați să aruncați săpunuri și alți compuși lichizi

Folosirea săpunurilor în mașina de spălat vase sau în mașina de spălat rufe face dificilă menținerea curată a conductelor. Cele mai frecvente deblocări sunt cauzate de resturile de săpunuri grase care aderă la conducte. Săpunul spumos rezultat este cauza înfundarii și originea blocajului.

Pentru a evita acest lucru, se recomanda folosirea de cel putin 3 ori pe an, produse speciale pentru desfundarea tevilor.

Evitarea practicilor proaste în utilizarea toaletei vă va ajuta să mențineți conductele din clădirea dvs. în stare perfectă.

Aruncarea tampoanelor, a hârtiei în exces și a altor substanțe în toaletă provoacă excese pe termen scurt. In plus, firele de par si reziduurile de sapun impiedica circulatia corecta a apei.

Folosiți capcane pentru păr la duș și amintiți-vă să folosiți bine toaleta. Numai așa, nu veți avea blocaje premature.

– Rădăcinile copacilor în grădinile comunitare

Rădăcinile copacilor și creșterea lor în diferite direcții este una dintre principalele cauze ale spargerii și deteriorării țevilor. Când vine vorba de infundare, rădăcinile sunt o problemă greu de rezolvat în sector, deoarece soluția lor este pe termen scurt: tăiați rădăcinile și fixați țevile.

În timp, problema poate reapărea.

– Conducte deteriorate

Trecerea anilor face ca conductele sa se deterioreze si sa retina substante in interior. Deoarece apa nu curge normal, apar blocaje și scurgeri.

Efectuarea inspecțiilor continue în căminele de vizitare și cadrul acestora va ajuta la rezolvarea acestor probleme încetul cu încetul fără a fi nevoie să recurgă la realizarea unei lucrări mai mari.

Citeste mai mult
Curățarea scurgerii cu apă sub presiune

Curățarea scurgerii cu apă sub presiune in Bucuresti si Ilfov

Personalul specializat pe care vi-l propunem pentru curățarea scurgerii cu apă sub presiune in Bucuresti si Ilfov, efectueaza tot felul de lucrari in beneficiul retelelor dumneavoastra .

Una dintre sarcini este curățarea țevilor cu apă sub presiune. Pentru a realiza o stare perfecta a conductelor si a altor componente ale instalatiilor este necesara folosirea apei sub presiune si a sistemelor de noua generatie cu care se vor verifica retelele din interior.

Apa sub presiune pentru curățarea țevilor este cu siguranță una dintre cele mai bune metode și acționează contrar cu forță împotriva crustelor de resturi blocate pe interiorul țevilor.

Acestea pot fi inspectate prin interior cu Camere TV, astfel încât operatorii să știe sigur unde este problema și durează mai puțin timp pentru a o remedia.

Luați legătura pentru a solicita informații despre curățarea canalelor , alta dintre lucrările care se execută cu apă sub presiune .

Conductele de scurgere sunt afectate de o cantitate mare de deseuri, mai ales daca sunt expuse in retele prin care cade apa murdara sau incarcate cu reziduri menajere in canalizare… odata cu trecerea timpului, elementele se deterioreaza , dand ca urmare, scurgere murdară fără condiții suficiente pentru a-și îndeplini sarcina.

O scurgere în stare proastă nu se va scurge bine, provocând probleme de diferite feluri. La fel, apa sub presiune este folosită in multe alte locuri de muncă din sectorul rețelelor hidraulice. Se va efectua curățarea foselor septice, precum și a cisternelor.

În aceste și alte instalații, apa sub presiune va îndeplini funcții fundamentale pentru a curăța murdăria de pe pereți și fund. De asemenea, este folosit pentru curățarea căminelor de vizitare , jgheaburilor și a altor burlane.

CURĂȚARE GENERALĂ CU APĂ SUB PRESIUNE

Dacă aveți nevoie de curățare generală cu apă la presiune înaltă , beneficiați de asistență de la adevărați experți, personal care va efectua lucrările într-un timp foarte scurt și cu ajutorul utilajelor de ultimă generație. Utilaje si instrumente avansate sunt critice atunci când o acțiune directă și acțiune eficientă.

Pot fi dedicate conductelor, dar și multor alte părți ale rețelelor de apă și instalațiilor care nu au nicio legătură cu ele. Este cazul fatadelor, peretilor sau pardoselilor. De exemplu, în cartiere, instituții sau firme, fațadele principale sunt pline de postere de hârtie pe jumătate rupte, autocolante, graffiti, stropi de noroi… De asemenea, folosim apă sub presiune pentru a scăpa de murdăria cauzată de inundații.

Indiferent dacă acestea sunt în interior sau în exterior, este esențial ca odată ce apele au fost îndepărtate, să se efectueze o curățare profundă, o curatare cu apa sub presiune care va servi la indepartarea eventualelor resturi pe care viitura le-a lasat lipit.

Efectuam curatenie generala in garaje, depozite, cazane… cat si in depozite  in care murdaria prolifereaza si poate fi indepartata rapid doar prin apa sub presiune.

Întrebați echipa noastră de specialiști cu toată încrederea dumneavoastră . Veți fi informat cu tot ce doriți să știți, inclusiv serviciile pentru burlane sau pentru prevenirea colmatarii în conducte. În ambele cazuri, apa sub presiune este și una dintre cele mai inteligente soluții. Dacă aveți nevoie de lucru de calitate. Nu ezitati sa ne contactati, intrucat dispunem nu doar de cele mai sofisticate materiale si instrumente, dar va putem asigura si siguranta la actiunilor profesionale bazate pe experienta.

Curățarea scurgerii cu apă sub presiune

Căutați un serviciu de curățare drenaj sub presiune?

Puțini au auzit de curățarea canalizării, iar dacă cineva nu este familiarizat cu serviciul, bine ați revenit! Unii sunt mai puțin norocoși și se află într-o situație de urgență de drenaj sau canalizare. Aici sunt utile serviciile de drenaj. Oricât de norocoși ar putea fi cei care lucrează chiuveta de bucătărie, curățarea sub presiune a conductei principale de scurgere NU este ceva ce cineva ar trebui să încerce singur acasă.

Ce este curățarea scurgerii sub presiune a apei?

Curățarea scurgerii sub presiune este un serviciu simplu oferit de instalatori autorizat indesfundari cu jet de presiune. Serviciul de curățare a canalizării sub presiune vă ajută să vă curățați conductele de scurgere și de canalizare folosind forța presiunii apei. Acest lucru previne apariția blocajelor și ajută apa să curgă mai lin și mai eficient.

Cum functioneazã?

Multe lucruri vă pot înfunda conductele de scurgere și de canalizare, cum ar fi grăsimea, resturile de alimente, părul, ața dentară, noroiul, uleiul și multe altele. Când angajați un instalator pentru a efectua acest serviciu, este de ajutor să știți la ce să vă așteptați. Procesul este simplu, dar poate dura ceva timp.

De obicei, un profesionist va efectua mai întâi o inspecție video pentru a înțelege mai bine cum arată conductele și blocajele dvs. Dacă țevile dvs. sunt prea vechi, este posibil ca acestea să nu poată rezista la presiunea puternică a apei care este necesară pentru a curăța înfundarea.

Un instalator va aduce echipamentul cu hidrojet la tine acasă și prima încercare de a elimina blocajele pe cont propriu cu unelte de mână. În cazul în care nu poți scăpa de toate încurcaturile, următorul pas ar fi să folosești echipamentul. La scurgere este atașată o duză, care este conectată printr-o pompă la un motor care trage apă la o presiune foarte specifică.

Când este necesară curățarea scurgerii sub presiune a apei?

Există unele situații care sunt un indicator clar că proprietatea dumneavoastră poate beneficia de servicii de curățare a canalizării la presiune înaltă.

 • Dacă toaleta ta face zgomote neobișnuite și se revarsă…
 • Observați un miros urât care vine de la canalizare…
 • Drenajul nu se scurg corect…
 • La clătire, apa se retrage…
 • Îți este greu să desfundați scurgerile din bucătărie…
 • Este un restaurant. Restaurantele și localurile fast-food trebuie spălate cu apă în mod regulat
 • Atunci este timpul să angajați un instalator de încredere și responsabil pentru a efectua o curățare sub presiune a apei pe proprietatea dvs. și sistemul de drenaj.

Dacă dorești să-ți optimizezi sistemul sanitar la domiciliu sau te afli într-o situație de urgență, contactează Instalatorii nostri la TEL.0766974760, ei te vor ajuta imediat!

 

Citeste mai mult
inspecția video a conductelor de canalizare în Bucuresti si Ilfov

Inspectie video a conductelor de canalizare în Bucuresti si Ilfov

Luați legătura pentru a afla despre inspectie video a conductelor de canalizare în Bucuresti si Ilfov, o alternativă de dorit dacă se dorește verificări rapide și fără deteriorarea instalațiilor.

Este foarte important să se efectueze inspecții periodice ale conductelor pentru a garanta funcționarea corectă a acestora.

Acest proces este realizat de către profesioniști autorizati in desfundarea canalizari  din Bucuresti si Ilfov, care dispun de toate mijloacele necesare pentru a efectua inspecția fără a provoca daune rețelei de apă sau stării casei.

Efectuând întreținerea regulată a rețelelor de canalizare, utilizatorii se asigură că totul funcționează perfect și că nu există avarii sau blocaje generate de acumularea deșeurilor. O inspecție poate detecta din timp orice problemă și o poate rezolva înainte ca aceasta să provoace probleme mai mari, cum ar fi o scurgere de apă .

VERIFICAREA CONDUCTELOR DE CANALIZARE

Pentru a inspecta rețelele de canalizare, profesioniștii noștri folosesc cele mai moderne sisteme de inspecție a rețelei , cum ar fi camerele TV , care pot oferi imagini precise ale conductelor largi, cum ar fi canalele, pentru conductelor mici utilizam microcamere.

Datorită acestor camere evităm să facem lucrări deranjante sau să modificăm starea casei. O metodă mult mai curată și mai rapidă de a vă verifica conductele și de a putea corecta orice problemă la timp.

MICRO CAMERE PENTRU INSPECȚIA CONDUCTELOR

Cele mai calificate firme de desfundare  dispun de utilaje de ultima generatie pentru a evita complicatiile, instrumente precum camere TV pentru inspectarea oricarei conducte, indiferent de diametrul acesteia. In cadrul acestui tip de produse se regasesc diferite categorii, in special legate de dimensiunea conductei care trebuie revizuita.

Cu ajutorul microcamerelor vom putea efectua inspectii la conducte pentru a putea detecta probleme la conductele cu diametru  foarte mici. Nicio conductă nu va rămâne neverificată cu acțiunea profesioniștilor noștri în rețelele de apă, personal specializat și în utilizarea altor dispozitive pentru verificarea rețelelor si a scurgerile de apă sau starea căminelor de vizitare ascunse.

Efectuam inspectii cu camera video in conducte, puturi, fose septice si canalizare

Datorita inregistrarii acesteia, profesionistul calificat poate vedea si verifica in acelasi timp, in ce stare de conservare se afla canalizarea si daca sunt probleme de blocare, spargeri sau scurgeri. Camerele cu tuburi sau camerele endoscopice utilizate au devenit cea mai eficientă metodă de localizare a scurgerilor.

În plus, înregistrarea acestuia ne permite să garantăm succesul curățării sau deblocării efectuate.

Inspecția conductei se realizează folosind camere cu circuit închis cu un monitor TV color și înregistrarea pe CD a conținutului conductei care este livrat clientului, astfel încât acesta să poată vedea problema în detaliu, fiind livrat și un diagnostic general al conductei sale. Sunt foarte utile pentru a găsi posibile probleme precum:

 • Conducte rupte, crăpate, prăbușite sau prăbușite din cauza schimbării solului.
 • Blocaj din cauza acumulării de grăsime sau de obiecte străine care limitează sau interzic debitul adecvat al conductei.
 • Burta conductei o secțiune de conductă care s-a prăbușit din cauza terenului sau a condițiilor de sol, creând o vale care adună hârtie și resturi.
 • Scurgeri în îmbinări, îmbinările dintre tuburi s-au rupt, permițând apei să scape în zona din jurul tubului.
 • Infiltrarea rădăcinilor – rădăcinile de tufiș sau copac au invadat linia de canalizare și au deteriorat linia.

Beneficiile utilizării inspecției video în conducte

 • Cunoscând problema reală a problemei în curs, putem acționa și rezolva problema. Evitarea nevoii de a efectua săpături.
 • Costuri mai mici în lucrări inutile.
 • Minimizați riscurile de incidente în sectoarele și industriile cu risc ridicat.
 • Viteză și productivitate.
 • Siguranță mai mare pentru lucrători.
 • Vizionare HD.
 • Detectăm
 • Punctul exact al obstacolului.
 • Deteriorarea și fisurarea conductei.
 • Elemente ciudate.
 • Descoperirea camerelor de înregistrare ascunse, coate printre altele.
 • Cu camerele noastre de inspecție video putem cunoaște starea reală în care se află o conductă sau un canal de scurgere, fie din cauza obstrucției, fie a unei fisuri care implică scurgeri.
 • In cazul in care este nevoie de vreun fel de reparatie, imaginile ne vor permite sa intervenim foarte precis, economisind timp si costuri.

Cum este procedura

Pentru a efectua acest serviciu, mai intai se efectueaza o curatenie care elimina reziduurile acumulate si care infunda conducta sau scurgerea.Apoi, este introdusă camera care înregistrează totul în timp ce trece prin conductă. În cazul unei fisuri sau obstrucții, se va ști exact cât de departe este.Camerele de inspecție sunt rezistente la apă și au diferite utilizări. Sunt de obicei folosite pentru repararea și întreținerea țevilor , indiferent dacă sunt din beton, PVC, metal sau orice alt material.

Servicii de inspectie video

 • Descoperirea conductelor infundate de canalizare
 • Detectare scurgeri de apă
 • Camere video pentru conducte, canalizare și canalizare
 • Instalare si reparatii instalatii sanitare
 • Servicii pentru companii si persoane fizice
 • Daca aveti nevoie de acest serviciu, nu ezitati sa ne contactati, suntem specialisti in decoperire conductelor infundate de canalizare.

DIAGNOSTIC TEVI CU CAMERE VIDEO-INSPECȚIE

 • Camerele de inspecție video sunt unul dintre cele mai utilizate sisteme pentru evaluarea stării rețelelor de conducte de apă potabilă și a drenajului fără a fi nevoie de săpături .
 • Cu sistemele de inspecție video, defecțiunile, cum ar fi fisurile și coroziunea, sunt evaluate și localizate cu precizie și se emite o diagnoză detaliată a stării conductelor.
 • Fie ca este vorba de echipamente portabile si usoare pentru evaluarea diametrelor mici, pana la stalpi si camere wireless de mare utilitate in tevi si registre foarte deteriorate, pana la sisteme care permit o evaluare amanuntita chiar si in canalele de diametru mare, avem solutia pentru o diagnoza rapida si precis pentru toate tipurile de conducte.

CUM FUNCTIONEAZÃ

Constă în introducerea unei camere video prin tub, curățată în prealabil, prin registru pentru a inspecta o secțiune, de obicei de 50 până la 100 de metri lungime

DIAGNOSTICAREA CU CAMERE VIDEO OFERĂ MARI AVANTAJE:

 • Nu sunt necesare șanțuri sau săpături.
 • Este rapid și ieftin.
 • Detecteaza cu acuratete fisuri, rupturi si in general starea conductei care pot provoca scurgeri.
 • Evitați problemele costisitoare mai târziu.
 • Ele pot fi utilizate pe țevi de orice dimensiune, stare și material.
 • Functioneaza cu toate tipurile de tevi de la 2 “la 90” diametre.
 • Portabil și informațiile sunt generate instantaneu.
 • Permite o mai bună direcționare a resurselor de întreținere ale unei rețele de apă potabilă sau de canalizare către zonele care au cea mai mare nevoie.
Citeste mai mult
desfundare-cabina-dus

Desfundare cabina de dus

Desfundare cabina de dus.

Apa din cabina de dus se scurge mai lent decat in mod normal? Canalul de scurgere emana un miros urat? Se aud sunete galgaitoare pe teava de scurgere? Atunci apelati la un instalator pentru desfundare cabina de dus. 

Sunt primele semne ale unui canal de dus infundat pe care, din pacate, multi proprietari le ignora. Problemele sanitare nerezolvate la timp, ajung sa se amplifice in timp ducand la o blocare completa a canalului de scurgere si implicit la daune mai mari aduse proprietatii. In plus, apa stagnanta din tevi este o sursa de bacterii ce pot pune in pericol sanatatea ta si a familiei.

Pe masura ce reziduurile de par si sapun se acumuleaza in canalul de scurgere al cabinei de dus, acesta se blocheaza creand numeroase neplaceri. Poti preveni foarte usor o astfel de situatie printr-o intretinere corespunzatoare si o curatare regulata a instalatiei sanitare.

Desfundarea cu ajutorul solutiilor casnice sau contactarea instalatorului?

Exista cateva metode pe care le puteti incerca inainte de contactarea unui profesionist, insa eficienta acestora depinde de gradul de complexitate al problemei.

Poti turna ap.a fierbinte pe canalul de scurgere al cabinei de dus, poti utiliza o pompa de desfundat, poti folosi solutii preparate in casa pe baza de otet si bicarbonat de sodiu, sau poti incerca produse chimice pentru desfundare. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste solutii nu este la fel de eficienta ca si interventia unui instalator profesionist pentru desfundare cabina dus

Desi poti fi tentat sa remediezi singur problema atunci cand te confrunti cu un canal de scurgere infundat, este indicat sa apelezi la un profesionist. Desfundarea necorespunzatoare a unei tevi poate provoca daune, poate agrava blocajul si poate fi periculoasa pentru sanatate. 

Contactarea unui instalator este cea mai buna optiune daca banuiesti ca un canal de dus este infundat. Instalatorii au instrumente si echipamente profesionale pentru a elimina blocajul si a curata temeinic conductele. Cu cat apelezi mai repede la un profesionist, cu atat mai repede vei avea din nou o cabina de dus functionala. 

Un instalator profesionist are in dotare instrumente si echipamente moderne pentru a desfunda orice tip de obiecte sanitare, coloane de scurgere si de legatura si poate asigura curatarea completa a tuturor tipurilor de tevi, indiferent de natura depunerilor acumulate pe acestea. Pentru desfundare cabina de dus se poate interveni cu:

 • un sarpe mecanic actionat electric – ajuta la spargerea blocajelor create in interiorul tevilor si este dotat cu mai multe capete speciale (spirala, arc, gheara) pentru conducte de canalizare infundate cu dopuri mai dure mai greu de eliminat 
 • aparat cu jet sub presiune – este dotat cu duze profesionale pentru desfundarea si eliminarea tuturor reziduurilor de pe coloana de scurgere
 • dispozitiv cu aer comprimat – foloseste dioxidul de carbon pentru a debloca scurgerile infundate prin dezintegrarea depunerilor acumulate. Functioneaza rapid si eficient si nu lasa urme sau zgarieturi pe tevi.
 • inspectie video – ajuta la identificarea locul si a cauzei blocajului, iar instalatorul va putea stabili cea mai eficienta si mai putin costisitoare metoda de remediere a problemei.

De ce sa apelezi la un instalator profesionist pentru desfundare cabina dus

 • Ofera servicii de incredere. Cu o vasta experienta practica de-a lungul anilor, un instalator autorizat va garanta intotdeauna servicii sigure si de calitate. Va identifica rapid sursa problemei si va remedia orice defectiune fara a afecta siguranta sau calitatea interventiei.
 • Aplica solutii permanente. Daca diagnosticarea problemei nu este facuta de un profesionist, poate fi adesea incorecta. Nu te mira daca scurgerea se infunda din nou la scurt timp dupa ce ai efectuat singur reparatiile. Un instalator profesionist ofera o solutie sigura si permanenta.
 • Este disponibil pentru situatii urgente. Un canal de scurgere infundat poate duce rapid la mai multe probleme. Nimeni nu isi doreste o inundatie sau alte complicatii, de aceea un serviciu care disponibil in orice moment pentru situatii urgente este important pentru a reduce la minimum pagubele.

Interventiile asupra instalatiei sanitare trebuie efectuate de un instalator calificat si experimentat pentru a avea garantia unor lucrari sigure si eficiente. O persoana care nu detine cunostintele si experienta pentru a diagnostica si remedia corect problemele sanitare va inrautati situatia. Alege sa lucrezi intotdeauna cu un instalator autorizat indiferent de gradul de complexitate al interventiei!

Citeste mai mult

Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.