Realizam lucrari de desfundare chiuvete sector 1 fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare chiuvete utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea chiuvetei in sector 1 se efectueaza utilizand scule profesionale.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare chiuvete:

 • desfundare chiuvete bucatarie
 • desfundare chiuvete baie

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete  sector 1 atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete sector 1 atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare.

Cele mai bune solutii pentru desfundarea chiuvetei

Chiuveta de la baie si cea de la bucatarie sunt primele care se infunda si cu mult mai des decat cada sau dusul. Oricat am incerca sa evitam infundarea lor, chiar si in conditiile in care folosim sitele de colectare a gunoiului, acestea, intr-o buna zi, tot ne vor face aceasta surpriza, deloc placuta.

Pentru desfundarea chiuvetei, atat cea de la bucatarie cat si cea de la baie, sunt mai multe solutii la care putem apela. Desigur, ele sunt sau nu sunt eficiente in functie de gravitatea problemei si e posibil ca uneori sa nu functioneze.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul pompei

Oricare dintre noi are in casa o pompa si aceasta va fi prima la care vom apela in situatia in care observam ca apa stationeaza in lavoar. Daca motivul infundarii nu este unul prea grav, pompa va fi salvatorul nostru dupa numai cateva miscari! Altfel, va trebui sa incercam metode mai invazive.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul apei clocotite

Aceasta metoda poate da rezultate in special in desfundarea chiuvetei de la bucatarie unde, de obicei, motivele blocajelor sunt datorate grasimilor acumulate. Dar, daca sifonul si racordajele catre scurgere, sunt din PVC, metoda poate fi un pic periculoasa si nu vom apela la ea prea des. Deci, nu exagerati cu temperatura apei si nici nu folositi prea des aceasta metoda!

Desfundarea chiuvetei cu bicarbonat si otet

Bicarbonatul de sodiu, printre multe alte utilizati in gospodarie, poate fi util si la desfundarea chiuvetelor. In combinatie cu otetul, el declanseaza o mica reactie chimica, deloc periculoasa, dar usor coroziva, care poate ajuta la desfundarea chiuvetei noastre. Recomandat este sa clatim apoi din abundenta cu apa calda.

Desfundarea chiuvetei cu solutiile speciale din comert

Aceste solutii actioneaza in principal asupra grasimii. Daca deja ai o chiuveta infundata sigur nu ajuta la nimic. Au rol doar in preventie sau la blocaje minore.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul sarpelui

Sarpele este o sarma mai lunga din otel. Daca nu va pricepeti, sa stiti ca la utilizarea lui exista riscul sa spargeti tevile. De obicei instalatorii au in dotare aceasta unealta, asa ca, daca ati ajuns la concluzia ca sarpele este ultima solutie pentru problema dumneavoastra, va trebui sa chemati un instalator care sa va desfunde chiuveta.

Cel mai bine este sa apelati un specialist in desfundari chiuvete sector 1. Echipa noastra de profesionisti va ajuta sa scapati usor si sigur de chiuvetele infundate. Astfel economisiti timp si bani.

In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari chiuvete profesionist.

Realizam lucrari de desfundare chiuvete fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

SERVICII DESFUNDARE CHIUVETE SECTOR 1

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Sector 1 Bucuresti.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

  Servicii desfundare chiuvete sector 1 si  montaj si reparatii instalatii sanitare non-stop.

  B-dul Aviatorilor: asiguram instalatori sanitari autorizati in zonele Piata Victoriei, Piata Aviatorilor si Soseaua Nordului.

  Zona Aviatiei: asiguram specialisti instalatori sanitari pe strazile Nicolae Caranfil, Soseaua Pipera si Strada Capitan Av. Alexandru Serbanescu.

  Baneasa: acoperim strazile Aerogarii, Aeroportului, Agronomiei, Maresal Alexandru Averescu, Aleea Baneasa, Soseaua Bucuresti Ploiesti, Damaroaia, Domenii.

  Dorobanti: actionam in zona strazilor Roma, Madrid, Londra, Paris, B-dul Primaverii, Radu Beller, Piata Romana, Rosetti, Zona Dacia.

  Gara de Nord: zonele deservite de instalatorii nostri autorizati sunt: Strada Garii de Nord, B-dul Alexandru Ioan Cuza, B-dul Dinicu Golescu, Calea Plevnei, Witing, Gara Basarab, Nicolae Titulescu,, Strada Berzei, Strada Mircea Vulcanescu, Strada Virgiliu.

  Grivita: acoperim zonele Calea Grivitei, Strada Buzesti, Bucurestii Noi.

  Victoriei: actionam in Zona Calea Victoriei, B-dul Lascar Catargiu, B-dul Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, B-dul Iancu de Hunedoara.

  Floreasca: acoperim zona Calea Floreasca, Piata Floreasca, Calea Dorobantilor, Piotr Ilici Ceaikovski, Mihail Ivanovici Glinka, B-dul Barbu Vacarescu, Soseaua Stefan cel Mare.

  Pajura: oferim servicii de instalatii sanitare in Piata Pajura, Jiului, B-dul Poligrafiei.

  Pipera: actionam in zonele Dimitrie Pompeiu, Zona Soseaua Pipera-Tunari, strada Erou Iancu Nicolae.

  Primaverii: acomperim B-dul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Calea Dorobanti, strada Teheran, zona Liceului Jean Monnet.

  Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.