Toata lumea stie sau isi aduce aminte de WC-ul din curte. Ca orice alt lucru avea si un spect pozitiv – nu se infunda. Astazi, WC-ul de apartament, devenit si el clasic, ne ofera din cand in cand “placerea” de a se infunda.

Binenteles stim cu totii de solutiile gasite in magazinele de specialitate, dar nimic nu ajuta cu adevarat. Nu are rost sa turnati solutii de desfundat. Nu vor avea nici un efect chiar daca se pot lauda ca desfunda imediat WC-ul. Cantitatea de granule sau gel este mult prea mica fata de cantitatea de mizerie din WC. Diametrul tevii de scurgere de la WC este de tei-patru ori mai mare decat diametrul tevii de scurgere de la chiuveta din bucatarie.

In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari WC sector 1.

Realizam lucrari de desfundare a WC fie ca este vorba de blocuri, case, vile.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare WC-uri utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea WC se efectueaza utilizand scule profesionale.

Profesionisti in desfundari WC sector 1

Executam urmatoarele lucrari de desfundare WC sector 1

 • desfundare WC
 • schimbare racord vas WC

Asiguram interventii pentru desfundare WC atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Desfundam WC-uri infundate cu hartie, odorizante sau orice altceva. Cheama acum un instalator pentru desfundat WC-ul.

SERVICII DESFUNDARE WC SECTOR 1

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru desfundare WC sector 1 atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

  Servicii montaj si reparatii instalatii sanitare non-stop in Sector 1

  B-dul Aviatorilor: asiguram instalatori sanitari autorizati in zonele Piata Victoriei, Piata Aviatorilor si Soseaua Nordului.

  Zona Aviatiei: asiguram specialisti instalatori sanitari pe strazile Nicolae Caranfil, Soseaua Pipera si Strada Capitan Av. Alexandru Serbanescu.

  Baneasa: acoperim strazile Aerogarii, Aeroportului, Agronomiei, Maresal Alexandru Averescu, Aleea Baneasa, Soseaua Bucuresti Ploiesti, Damaroaia, Domenii.

  Dorobanti: actionam in zona strazilor Roma, Madrid, Londra, Paris, B-dul Primaverii, Radu Beller, Piata Romana, Rosetti, Zona Dacia.

  Gara de Nord: zonele deservite de instalatorii nostri autorizati sunt: Strada Garii de Nord, B-dul Alexandru Ioan Cuza, B-dul Dinicu Golescu, Calea Plevnei, Witing, Gara Basarab, Nicolae Titulescu,, Strada Berzei, Strada Mircea Vulcanescu, Strada Virgiliu.

  Grivita: acoperim zonele Calea Grivitei, Strada Buzesti, Bucurestii Noi.

  Victoriei: actionam in Zona Calea Victoriei, B-dul Lascar Catargiu, B-dul Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, B-dul Iancu de Hunedoara.

  Floreasca: acoperim zona Calea Floreasca, Piata Floreasca, Calea Dorobantilor, Piotr Ilici Ceaikovski, Mihail Ivanovici Glinka, B-dul Barbu Vacarescu, Soseaua Stefan cel Mare.

  Pajura: oferim servicii de instalatii sanitare in Piata Pajura, Jiului, B-dul Poligrafiei.

  Pipera: actionam in zonele Dimitrie Pompeiu, Zona Soseaua Pipera-Tunari, strada Erou Iancu Nicolae.

  Primaverii: acomperim B-dul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Calea Dorobanti, strada Teheran, zona Liceului Jean Monnet.

  Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.