Vidanjarea clasica si urat mirositoare de pe vremea bunicii este istorie. Astazi, cu ajutorul echipei noastre profesioniste si dotata cu utilaje de ultima generatie, totul este mai usor si sigur. Alege serviciile profesioniste de desfundare canalizare sector 5.

Desfundare canalizare

Realizam lucrari de desfundare canalizare in sectorul 5 fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale. Asiguram si depanarea instalatiilor afectate.

Echipa noastra foloseste pentru desfundarea canalizarii utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea canalizarii se efectueaza utilizand scule profesionale.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare sector 5 atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare sector 5.

Instalator desfundare canalizare

Executam urmatoarele lucrari de desfundare canalizare in sectorul 5 Bucuresti:

  • desfundare canalizare
  • desfundare canalizare cu sarpe electric
  • desfundare canalizare cu apa cu presiune – aparatura profesionala functioneaza la o presiune maxima de 180 bari si indeparteaza toate reziduurile de pe coloanele de scurgere. Desfundarea canalizarilor cu aceasta aparatura poate fi facuta pentru tevi cu diametru de minim 25mm.

Asiguram interventii pentru desfundare canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti sector 5 in zonele Cotroceni,13 Septembrie, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova, Salaj, Panduri, George Cosbuc, Pieptanari.

SERVICII DESFUNDARE CANALIZARE

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

    Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.