Esti din Ilfov sau imprejurimi si ti s-a infundat canalizarea? Fie ca e vorba de locuinta sau chiar biroul tau, serviciile de desfundare canalizare in Ilfov realizate de o firma profesionala de instalatori autorizati pot fi exact solutia de care ai nevoie. Este adevarat, primul tau gand va fi sa rezolvi singur problema, mai ales ca este vorba despre o urgenta.

Insa astazi iti prezentam 5 mari avantaje ale unei firme profesioniste de instalatori. Iti relatam, conform parerilor specialistilor, de ce nu este bine sa te ocupi tu singur de astfel de situatii si e mai productiv sa lasi specialistii sa le rezolve.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare.

5 avantaje principale atunci cand apelezi la firma de instalatii autorizata

1. Orice actiune de desfundare canalizare poate sa produca evenimente neplacute

Printre cele mai des intalnite situatii se enumara inundatiile si revarsarea toaletei in baie. Cu niciuna dintre aceste 2 situatii nu credem ca vrei sa te intalnesti. In cazul unei inundatii poate fi nevoie sa redecorezi nu doar baia, ci intreg spatiul, daca inundatia nu este oprita la timp. Iar in cazul revarsarii toaletei in baie, nu vrei sa stii cam ce perioada de timp nu te vei mai putea apropia de acea baie sau de camerele din jur.

Un instalator profesionist isi poate face meseria pentru care a fost instruit si iti poate desfunda canalizarea fara ca astfel de evenimente sa se intample. De ce? Iata raspunsul in urmatorul avantaj.

2. Materiale profesionale, folosite de specialisti in domeniu, gandite special pentru situatii de desfundare canalizare

Orice instalator va avea asupra sa materiale potrivite si produse de ingrijire a instalatiilor care sa il ajute sa-si faca treaba si sa evite astfel de evenimente neplacute. De la produsele chimice ce desfunda tevi, pana la produsele “waste removal” cu enzime si elemente componente speciale pentru indepartarea deseurilor organice, toate acestea sunt o investitie pe care nu e tocmai profitabil sa o faci tu, ca simplu cetatean.

De aceea exista firme specializate pentru astfel de situatii. Daca ai nevoie de serviciul de desfundare canalizare in Ilfov sau in imprejurimi, te putem noi ajuta.

3. Scule profesionale si oameni care stiu sa le manuiasca

Orice instalator autorizat stie sa utilizeze aparatura in dotare pentru a rezolva astfel de situatii. Pentru canalizari se pot folosi pompe speciale cu jet de apa care desfunda tevile sau chiar instrumente flexibile de ghidaj pe tevi, care au perii speciale in dotare si pot curata tevile.

De asemenea, ventuzele clasice din cauciuc pot fi inlocuite cu alte tipuri de scule profesionale. Pentru a le avea pe toate acestea in casa sau la birou, ai nevoie din nou de un buget. Nu credem ca e tocmai profitabil pentru tine sa iti cumperi scule de instalator, pe care le vei folosi cel mult de 2 – 3 ori pe an poate, in loc sa apelezi pentru acele situatii izolate la un specialist care are in dotare toate aceste aparaturi si instrumente specifice.

4. Asigurare si garantii pentru lucrari

Pentru orice serviciu de desfundare canalizare in Ilfov sau oriunde in alta parte, o firma de instalatori profesionista va oferi garantie pe lucrare si pe produsele utilizate. In plus, in cazul unor daune sau a unor evenimente neplacute, care ai vazut ca se pot intampla oricui, firma are o asigurare de raspundere civila. Asta te va face sa fii protejat in totalitate, fiind despagubit in cazul unor incidente neplacute.

5. Factura la orice interventie plus preturi accesibile la serviciul de desfundare canalizare in Ilfov si imprejurimi

Ai nevoie de serviciul de desfundare canalizare in Ilfov? Apeleaza la noi. Iti oferim factura pentru orice lucrare efectuata, asa incat, mai ales daca este cazul unei firme, sa poti deconta cheltuielile. In plus, preturile pentru astfel de servicii sunt mai accesibile decat crezi. Cere o oferta si vei vedea.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare canalizare in Ilfov:

  • desfundare canalizare bloc
  • desfundare canalizare apa
  • desfundare canalizare evacuare
  • desfundare canalizare subsol

Asiguram interventii pentru desfundare canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Ilfov.

Zonele din judetul Ilfov in care actionam sunt:

Judetul Ilfov – sud: Bragadiru, Magurele, Berceni, Varteju, 1 Decembrie, Jilava etc
Judetul Ilfov – nord: Afumati, Voluntari, Balotesti, Otopeni, Saftica, Snagov, Cioplani etc
Judetul Ilfov – vest: Ciorogarla, Chiajna, Mogosoaia, Clinceni, Rosu, etc
Judetul Ilfov – est: Popesti-Leordeni, Pantelimon, Dobroesti, Branesti, Pasarea, Glina, Cernica etc

SERVICII DESFUNDARE CANALIZARE

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

    Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.