Atunci cand ai o problema de desfundare canalizare si intreaga instalatie de evacuare a reziduurilor functioneaza corect, nici nu ne dam seama de existenta lor. Insa, daca ceva nu mai corespunde cerintelor de functionare, cu siguranta vom realiza cat de importanta este reteaua de evacuare a apei, a deseurilor reziduale si desfundarea canalizarii. Pentru ca defectarea lor vine cu un real disconfort.

Din fericire, in ziua de azi putem alege dintr-o lista lunga intre mai multe firme specializate in servicii de desfundare canalizare, tevi, conducte sau coloane. Deci avem posibilitatea sa gasim specialisti in desfundare canalizare.

Mai mult, sunt firme care ofera acest serviciu non-stop sau chiar in regim de urgenta! Pentru ca da, se poate intampla ca desfundarea canalizarii sa devina o urgenta…

Simptome si cauze care necesita desfundarea canalizarii

Simptomele sunt vizibile cu ochiul liber de fiecare data, pentru ca apa sau reziduurile domestice refuleaza fie in interiorul bailor si a bucatariilor, fie in subsolurile imobilelor, fie pe carosabil. Cauzele pot fi variate si vom incerca sa trecem in revista cateva dintre acestea.

Pe teava de canalizare din beton s-au depus mal si alte reziduuri – canalizarea va refula mai ales in conditii de precipitatii abundente.

Se poate curata cu jet de apa sub presiune, dar, cel mai bine, ar fi sa contactati serviciile echipelor de interventie  la  care vor veni cu o masina speciala pentru decolmatarea si desfundarea canalizarilor.

Refularea apelor reziduale la subsolul imobilelor se poate produce si in conditiile de precipitatii abundente, cand instalatia de ape pluviale nu mai face fata.

Mai este varianta unor blocaje, fisuri sau alte avarii in instalatia de canalizare. Daca instalatia de canalizare este racordata la o pompa, e posibil sa se fi defectat pompa.

Mai pot fi blocaje pe derivatiile conductelor instalatie datorate unor lucrari sau interventiilor pompierilor.

Uneori este nevoie de desfundarea canalizarii, dar pentru a preveni aceste situatii, se pot lua cateva masuri.

Astfel, in cazul conductelor de scurgere de la sifoanele din pardoseala, dusuri, chiuvete, masini de spalat sau chiar toalete care sunt pozitionate sub nivelul de reflux, se recomanda o protectie mai eficienta impotriva refularii, adica utilizarea unei clapete antirefulare.

Daca teava instalatiei publice de canalizare se afla la un nivel superior fata de punctul de evacuare a apelor uzuale din imobil, printr-o statie de ridicare complet automata, apele reziduale vor fi pompate in instalatia de canalizare.

Locuiti intr-un apartament la parter si v-ati saturat de inundatii care necesitau desfundarea canalizarii si apoi curatenie generala in apartamentul dumneavoastra?

Exista o solutie! Montarea unei casete antirefulare, care are rolul de a stopa refularile prin rigolele de scurgere din apartamentul dumneavoastra.

Daca este nevoie de desfundare canalizare care tine de un bloc, cine plateste?

Este o intrebare des intalnita, pentru ca, in situatiile in care subsolurile blocurilor sunt inundate – cu ape reziduale sau chiar ape negre – vecinii trebuie sa se mobilizeze si sa remedieze, impreuna problema.

De cele mai multe ori este nevoie de desfundarea canalizarii care tine de scara respectiva, si atunci se apeleaza la serviciile oferite de firmele de desfundare canalizari, care vin cu o masina speciala destinata desfundarii si vidanjarii canalizarilor si a foselor septice.

Aceasta interventie costa, desigur, iar costurile ei, in general, sunt suportate de locatari, deoarece administratia nu deconteaza desfundarile de canalizare.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare.

Instalator desfundare canalizare

Oricare ar fi cauzele problemelor aparute, din fericire, daca este nevoie de desfundarea canalizarii, avem posibilitatea sa alegem dintre mai multe firme specializate pe acest domeniu.

Desigur, putem incerca si singuri sa rezolvam problema, dar mai bine apelam la ei, pentru ca au toate sculele necesare si chiar o masina destinata desfundarilor de canalizare si vidanjarilor de fose septice.

Vidanjarea clasica si urat mirositoare de pe vremea bunicii este istorie. Astazi, cu ajutorul echipei noastre profesioniste si dotata cu utilaje de ultima generatie, totul este mai usor si sigur.

Alege serviciile profesioniste de desfundare canalizare

Realizam lucrari de desfundare canalizare fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale. Asiguram si depanarea instalatiilor afectate.

Echipa noastra foloseste pentru desfundarea canalizarii utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea canalizarii se efectueaza utilizand scule profesionale.

Alege profesionistii in desfundari canalizare.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare canalizare:

  • desfundare canalizare
  • desfundare canalizare cu sarpe electric
  • desfundare canalizare cu apa cu presiune – aparatura profesionala functioneaza la o presiune maxima de 180 bari si indeparteaza toate reziduurile de pe coloanele de scurgere. Desfundarea canalizarilor cu aceasta aparatura poate fi facuta pentru tevi cu diametru de minim 25mm.
SERVICII DESFUNDARE

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru desfundare canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

    Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.