Realizam lucrari de desfundare chiuvete sector 2 fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare chiuvete utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea chiuvetei in sector 2 se efectueaza utilizand scule profesionale.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare chiuvete:

 • desfundare chiuvete bucatarie
 • desfundare chiuvete baie

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete sector 2 atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram desfundare chiuvete sector 2 si  interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare chiuvete sector 2

Cele mai bune solutii pentru desfundarea chiuvetei sector 2

Chiuveta de la baie si cea de la bucatarie sunt primele care se infunda si cu mult mai des decat cada sau dusul. Oricat am incerca sa evitam infundarea lor, chiar si in conditiile in care folosim sitele de colectare a gunoiului, acestea, intr-o buna zi, tot ne vor face aceasta surpriza, deloc placuta.

Pentru desfundarea chiuvetei, atat cea de la bucatarie cat si cea de la baie, sunt mai multe solutii la care putem apela. Desigur, ele sunt sau nu sunt eficiente in functie de gravitatea problemei si e posibil ca uneori sa nu functioneze.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul pompei

Oricare dintre noi are in casa o pompa si aceasta va fi prima la care vom apela in situatia in care observam ca apa stationeaza in lavoar. Daca motivul infundarii nu este unul prea grav, pompa va fi salvatorul nostru dupa numai cateva miscari! Altfel, va trebui sa incercam metode mai invazive.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul apei clocotite

Aceasta metoda poate da rezultate in special in desfundarea chiuvetei de la bucatarie unde, de obicei, motivele blocajelor sunt datorate grasimilor acumulate. Dar, daca sifonul si racordajele catre scurgere, sunt din PVC, metoda poate fi un pic periculoasa si nu vom apela la ea prea des. Deci, nu exagerati cu temperatura apei si nici nu folositi prea des aceasta metoda!

Desfundarea chiuvetei cu bicarbonat si otet

Bicarbonatul de sodiu, printre multe alte utilizati in gospodarie, poate fi util si la desfundarea chiuvetelor. In combinatie cu otetul, el declanseaza o mica reactie chimica, deloc periculoasa, dar usor coroziva, care poate ajuta la desfundarea chiuvetei noastre. Recomandat este sa clatim apoi din abundenta cu apa calda.

Desfundarea chiuvetei sector 2 cu solutiile speciale din comert

Aceste solutii actioneaza in principal asupra grasimii. Daca deja ai o chiuveta infundata sigur nu ajuta la nimic. Au rol doar in preventie sau la blocaje minore.

Desfundarea chiuvetei cu ajutorul sarpelui

Sarpele este o sarma mai lunga din otel. Daca nu va pricepeti, sa stiti ca la utilizarea lui exista riscul sa spargeti tevile. De obicei instalatorii au in dotare aceasta unealta, asa ca, daca ati ajuns la concluzia ca sarpele este ultima solutie pentru problema dumneavoastra, va trebui sa chemati un instalator care sa va desfunde chiuveta.

Cel mai bine este sa apelati un specialist in desfundari chiuvete sector 2. Echipa noastra de profesionisti va ajuta sa scapati usor si sigur de chiuvetele infundate. Astfel economisiti timp si bani.

In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari chiuvete SECTOR  2 profesionist.

Realizam lucrari de desfundare chiuvete fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

SERVICII DESFUNDARE CHIUVETE SECTOR 2

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru desfundare chiuvete atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Sector 2 Bucuresti.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

  Servicii  desfundare chiuveta sector 2 si montaj si reparatii instalatii sanitare non-stop.

  – Colentina-Obor – acoperim strazile Soseaua Andronache, Doamna Ghica, Zona Stadion Dinamo, Soseaua Fundeni.
  – Iancului – asiguram instalatori sanitari pe Soseaua Iancului, Piata Iancului, B-dul Pache Protopopescu, Zona Cimitirului Armenesc, Soseaua Mihai Bravu, Lt. Victor Manu.
  – Mosilor – acoperim Strazile Baratiei, Piata Timpului, Soseaua Colentina, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Stefan Cel Mare, Bulevardul Hristo Botev, Mihai Eminescu, Strada Traian, Strada Fainari, pana la Bucur Obor.
  – Obor – aici, zonele deservite de instalatorii nostri sunt: Strada Halele Obor, Strada Ziduri Mosi, zona Pietei Obor.
  – Pantelimon – acoperim zona stadionului National Arena, Strada Fantanica, Strada Mioritei, Strada Tudor Vladimirescu, Strada Sfantul Gheorghe, Strada Maghiranului.
  – Stefan cel Mare – asiguram servicii de instalatii pe strada Vasile Lascar, Dr. Grozovici, Lizeanu, Strada Viitorului, Strada Viesparilor, Strada Educatiei, Strada Badea Cartan.
  – Tei – actionam de urgenta in B-dul Lacul Tei, Strada Vidin, Grigore Moisil, Maica Domnului, zona Universitatii Tehnice de Constructii, Strada Teiul Doamnei.
  – Vatra Luminoasa – Intersectia cu Mihai Bravu, zona Cimitirul Iancu Nou, Biserica Vatra Luminoasa, Strada Constantin Tanase, Strada Tony Bulandra, Strada George Folescu.
  – Mihai Bravu – oferim servicii de instalatii sanitare pe: Soseaua Mihai Bravu, Zona Spitalului Victor Babes, Strada Rodul Pamantului, zona Pasajului Muncii, Piata Hurmuzachi.
  – Soseaua Electronicii – zonele pe care le deservim sunt: Strada Ipsilanti Voievod, Strada Heliade intre Vii, Strada Vlaicu Stefan.
  – Floreasca – acoperim strazile: Axinte Uricariul, Strada Scoala Floreasca, Strada Tudor Vianu, Strada Comandor Eugen Botez, Strada Glinka Mihail, intersectia cu B-dul Mircea Eliade.
  – Baicului – actionam pe Strada Spatarul Nicolae Milescu , Strada Constantin Georgian, Strada Eufrosin Poteca, Strada Tampa, Strada Nifon Balasescu, intersectia cu B-dul Garii de Obor, Strada Stefan Velicu, Strada Olimpiei.
  – Andronache – acoperim Strada Spatarul Gorgan, zona Bibliotecii Panait Istrati, Strada Salciilor, Strada Peris, Strada Ion Chirita, Strada Cornisor, Strada Suhard, Strada Siragului, Ion Andronache.
  – Ion Creanga – acoperim intersectia cu Strada Sirenelor.

  Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.