De cele mai multe ori atunci cand ne confruntam cu situatia unei toalete infundate sau a unei canalizari, ne gandim ca putem rezolva si singuri problema, fara a mai apela la o firma pentru serviciul de desfundare canalizare in Bucuresti sau oriunde altundeva avem nevoie.

Din pacate, de foarte multe ori mai mult agravam problema, aceasta putand degenera si facand un adevarat dezastru in baie sau in intregul spatiu. Exista cel putin 2 situatii majore care pot sa se intample in timp ce desfundati canalizarea singuri: inundatie si revarsarea deseurilor si mizeriei in baie.

De ce ai nevoie de un specialist?

Daca esti din capitala si ai nevoie de urgenta de desfundarea canalizarii in Bucuresti, iata de ce este bine sa chemi un specialist

Indiferent cat de usoara va fi problema (daca dopul ce s-a format este vizibil) sau cat de complicata (canalizarea este infundata total) un specialist va sti ce sa faca, utilizand tehnici specifice, asa incat sa nu va treziti cu intreaga mizerie din canalizare in propria casa si nici sa nu fie nevoie de toate prosoapele din casa pentru a opri inundatia.

Ai o lucrare mai mare?

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Deasemenea, avem personal calificat pentru realizare instalatii de canalizare, instalatii sanitare si de gaze.

Suntem aici sa te ajutam cu orice nelamurire ai legata de serviciile de desfundare.

CARE SUNT PRINCIPALELE AVANTAJE IN CAZUL APELARII LA UN SPECIALIST?

Un instalator profesionist se va prezenta mereu la fata locului cu o gama de produse specializate pentru asa ceva.

Desigur, poate ai citit pe internet ca bicarbonatul si otetul fac minuni, in combinatie, insa asta a functionat in cazul unei chiuvete unde s-au adunat mici resturi de mancare sau poate un dop de scame si de alte impuritati.

Crezi insa ca va functiona in cazul unei canalizari infundate de-a lungul catorva luni? Nicicum.

Vei avea nevoie de un drain cleaner chimic, un produs specializat pentru desfundarea tevilor si canalizarilor.

Acest produs este unul chimic, foarte toxic, care dauneaza animalelor si persoanelor. Asadar, nici nu ar fi foarte productiv sa detii asa ceva in locuinta ta. Lasa specialistii sa se ocupe de astfel de situatii.

De asemenea, ce trebuie sa stii tu este faptul ca exista diverse tipuri de drain cleanere.

Unele nu sunt facute pentru toaleta, ci pentru echipamente de metal sau anumit material, iar folosirea unui produs nepotrivit va face mai mult rau, putand produce daune sistemului de instalatii sanitare.

Cu siguranta nu vei sti ce produs sa folosesti, asa incat sa tratezi problema specifica a toaletei, a canalizarii sau a altor parti din instalatie, asa ca mai bine apelezi la un specialist.

Trusa de scule potrivita – orice om iti va spune ca e mai ieftin sa apelezi la un specialist, odata la o anumita perioada de timp, atunci cand ai nevoie de serviciul de desfundare canalizare decat sa iti cumperi tu singur toate instrumentele necesare.

E normal sa avem cu totii un clasic desfundator de WC in casa, insa chiar crezi ca in cazul unui dop situat in canalizare sau in coturile tevilor te va ajuta acel instrument?

Pentru astfel de situatii vei avea nevoie de un instrument specific, denumit “plumbing snake” sau un desfundator flexibil, filetant, pe care sa il poti ghida de-a lungul tevilor, iar cu ajutorul periei speciale din varf sa poti desfunda teava.

AI NEVOIE DE UN SERVICIU DE DESFUNDARE CANALIZARE IN BUCURESTI?

Apeleaza la o firma de instalatii profesionista pentru a-ti oferi un serviciu de desfundare canalizare in Bucuresti sau oriunde in imprejurimi.

Astfel, vei evita situatiile neplacute, iar daca se intampla totusi sa ai parte de ghinion sau situatia sa degenereze, o firma profesionista de instalatii va fi mereu asigurata.

Asigurarea de raspundere civila te va proteja astfel de daune

Si vei fi despagubit pentru fiecare situatie neplacuta ce s-a intamplat in cadrul activitatii instalatorului.

Insa daca ai incercat singur sa rezolvi problema si te-ai izbit de o astfel de situatie, repararea instalatiei si in cel mai rau caz renovarea baii iti apartin. Vei fi bun de plata.

Asadar, lasa deoparte improvizatiile citite pe net, apeleaza la un instalator profesionist si rezolva problema intr-un mod placut, rapid, sigur si eficient!

SERVICII DESFUNDARE CANALIZARE

Solutii rapide si eficiente pentru instalatiile tale

Asiguram interventii pentru instalatii canalizare atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Ia legatura cu noi

Sediu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Telefon

Email

contact@desfundare-canalizare-tevi.ro

Trimite un mesaj

    Folosim cookie pentru o experienta de navigare imbunatatita.