Indiferent ca locuiesti la curte sau la bloc, te-ai confruntat, sau poate nu inca, cu infundarea tevilor de scurgere sau a canalizarii, in special de la bucatarie unde se depun treptat grasimi, saruri minerale si calcar. In situatii mai grave se impune desfundarea canalizarii cu jet de presiune, cu echipamente moderne si personal calificat.

Grasimile se solidifica, se ingroasa si ajung, la un moment dat, sa reduca sectiunea tevii, apa trecand printr-o portiune foarte ingusta. In astfel de situatii, apar infundari repetate ale conductei, fiind nevoie de desfundarea intregii canalizari cu jet de presiune. In cazul desfundarii cu sarpele, acesta nu va face decat sa elibereze temporar sectiunea ingusta prin care trece apa si nu are puterea sa actioneze si asupra depunerilor de pe peretii tevilor. .

O firma specializata in operatiuni de desfundari canalizari sau imprejurimi si desfundari obiecte sanitare (chiuvete, WC sau cada), tevi de scurgere din bai sau bucatarii cu echipamente profesionale si masini electrice sau jet de presiune va rezolva toate aceste probleme. .

Desfundarea tubulaturii de canalizare cu jet de presiune, periodic indeparteaza depunerile de pe peretii tubulaturii de canalizare, in acest fel se vor elimina si mirosurile neplacute. In plus, se va reduce riscul aparitiei de blocaje pe conducte. Pentru ca, aparitia acestor blocaje nu inseamna doar scurgerea mai lenta a apei, ci si un eventual risc pentru toti membrii familiei, in cazul refularii din canalizari in interiorul locuintei dumneavoastra..

La operatiunea de desfundare a canalizarii cu jet de presiune se foloseste o autospeciala dotata cu un utilaj special pentru presiune de apa. Jetul de apa este dirijat, pe suprafata de curatat, prin pistoale specializate sau cu duze adecvate..

Operatiunea de desfundare a canalizarii ori a tevilor cu jet de presiune sa va aplica doar in cazul suprafetelor betonate precum:.

  • canalizari interioare sau exterioare.
  • curti interioare sau exterioare.
  • carosabile.
  • bazine si piscine.
  • canalizari interioare sau exterioare.
  • tubulaturi.
  • guri si camine de vizitare.
  • fose septice si haznale.
  • toalete ecologice.
  • stropiri spatii verzi.

Astfel, se impune curatarea canalizarii sau a suprafetei respective cu jet de apa de mare presiune. Aceasta metoda este una moderna si ecologica de curatare care consta in introducerea pe canalizare a unui ajutaj de presiune. Jeturile de apa extrem de concentrate lovesc cu putere straturile de depuneri reusind sa le desparta sai sa le desprinda de pe peretii tevilor. Prin introducerea si scoaterea repetata a furtunului de presiune, bucatile de reziduuri sunt evacuate din teava de canalizare, curatarea canalizarii cu jet de presiune dovedindu-se extrem de eficienta..

Echipamentul hidraulic de curatarea a tevilor sau canalizarilor este folosit indeosebi in procesul de desfundare sau dezghetare a tevilor si scurgerilor cu ajutorul jetului de apa cu presiune si al pistolului manual de spalare ce produce presiune..

Tamburul hidraulic este creat, in asa fel incat sa fie depozitat usor si rapid si in asa fel incat furtunul de presiune sa fie manipulat cat mai usor. Impreuna cu pompa hidraulica HPW (High Pressure Water), tamburul este unul dintre elementele principale ale echipamentului profesional de curatare a tevilor cu jet de presiune..

Desfundarea furtunului de pe tambur este foarte usoara datorita rotatiei libere a acestuia, actionata de intinderea furtunului. Rola tamburului poate fi oprita hidraulic in orice pozitie, ea fiind controlata manual sau prin actiunea unei valve..

Instalarea tamburului se face prin conexiunea la circuitul hidraulic, echipat cu regulator de volum. Viteza de rotatie a tamburului este modificata prin schimbarea presiunii hidraulice care ii invarte motorul..

Operatiunea de desfundare a tevilor sau a canalizarii cu jet de presiune este una de durata, care necesita multa rabdare, in care fiecare portiune de teava sau curbura este curatata metodic si cat mai eficient. In asa fel, incat la finalul operatiunii teava va ramane complet curata si functionala..

Pentru a reduce riscul aparitie blocajelor in interiorul tubulaturii de canalizare unele firme pun la dispozitia celor interesati posibilitatea incheierii unui contract de intretinere a retelei de canalizare..