Infundarea tevilor sau a canalizarii in gospodarie sau la nivel industrial este o problema cu care ne confruntam mai rar, insa care presupune, de obicei interventie de urgenta, facuta de un specialist. Impuritatile depuse de-a lungul timpului vor conduce in timp la infundarea tevilor si a canalizarii, care vor fi mai greu de indepartat ulterior, iar in astfel de situatii e nevoie de interventie specializata, cu aparatura si tehnica moderna, dar si preturi pe masura interventiei.

Atunci cand, in propria locuinta prafurile sau solutiile speciale pentru desfundarea tevilor si a canalizarii nu mai dau randament, impuritatile depuse obtureaza scurgerea apei reziduale. Astfel, atunci cand aceste solutii speciale nu mai reprezinta o solutie optima, apelati la un specialist care se ocupa cu desfundarea canalizarii si percepe preturi bune.

Atat scurgerea de la chiuveta, lavoar sau cada, cat si cea de la vasul de toaleta se pot infunda, din cauza depunerilor survenite in timp sau a obturarii furtunului de evacuare cu diferite obiecte sau corpuri, unele scapate accidental. Specialistii recomanda sa nu actionati singuri cu fel de fel de solutii, care, de multe ori mai rau fac si recomanda interventie specializata pentru desfundarea canalizarii, cu pompe ori dispozitive speciale pe coloanele de scurgere, atat la casa cat si la bloc, contra unui pret stabilit inca de la inceputul interventiei.

In situatii mai complicate echipele de specialisti folosesc echipamente moderne, dotate cu camere video, ce poate transmite informatii despre obturarea canalului de scurgere.

O echipa specializata in desfundari canalizari, rezolva cu profesionalism orice problema aparuta la cada, chiuveta, WC sau scurgere in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret.

In plus, se poate asigura desfundare rapida pentru instalatiile de la suprafata (coloane pluviale) cat si pentru cele ingropate (tevi, conducte incastrate in gresie, faianta, sapa, canalizari), dar si depanarea instalatiilor afectate iar preturile pot diferi de la caz la caz.

Tipuri de operatiuni de desfundare canalizare si preturi.

De asemenea, echipe de specialisti pot efectua:

  • desfundari canalizare cu sarpe electric si intretinere canalizare
  • desfundari canalizare cu autospeciale de inalta presiune, folosind o presiune de maxim 180 de bari care indeparteaza cele mai dificile reziduuri de pe coloanele de scurgere. Aceasta procedura este utila pentru tevi cu diametrul de minim 25 de mm.
  • vidanjare ape reziduale, grasimi sau vidanjare ecologica
  • desfundare canal si curatare, desfundare tevi cu vidanje
  • spalari piscine
  • decolmatare, curatare, transbordare

Alege doar profesionisti pentru desfundarea canalizari, care asigura calitatea serviciilor si preturi competitive pentru executarea tuturor lucrarilor de desfundare instalatii la blocuri, case, hale sau zone industriale.

Preturile percepute pentru serviciile de desfundari canalizari sunt cuprinse intre 140 de ron si 160 de ron pe ora, in cazul folosirii de autospeciale tip woma-vidanja si woma, pentru desfundat canale.

Pentru deplasarea acestor doua tipuri de autospeciale tip woma, pentru desfundare canalizari se practica preturi cuprinse intre 2,80 de ron si 4,70 de ron pe kilometru.

Trebuie sa se aiba in vedere, insa ca toate aceste preturi pentru desfundare canalizari, intrate in vigoare de la inceputul anului, sunt orientative si pot diferi in functie de dificultatea interventiei si de aparatura folosita.

Firmele specializate in desfundari canalizari, cu experienta, asigura seriozitatea si garantia serviciilor cu privire la calitatea si termenele de executie si asigura clientilor fideli oferte de preturi si conditii de plata avantajoase.

In plus, pot fi asigurate inclusiv solutii si recomandari pentru ca nivelul de functionare al canalizarii fiecarui client sa fie unul optim, fara sa fie nevoie de interventii dese pentru desfundari, toate incluse in pretul stabilit initial.

O firma specializata, in desfundari canalizari va poate scapa de probleme, care se pot agrava in timp, daca nu se actioneaza de urgenta. Daca insa infundarea persista si eforturile tale au efect prea mic cheama un instalator specializat in desfundare canalizari